Bisztróutalvánnyal, ajándékkal várják a civil véradókat

• 2020. szeptember 28., hétfő •
A Vas Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársai már példát mutattak, most viszont az Országos Vérellátó Szolgálat együttműködésével CIVIL VÉRADÁST szerveznek. Ilyet az ország minden megyéjében tartanak október 5-e és 9-e között, Szombathelyen 9-én. A Miniszterelnökség kezdeményezésének célja, hogy felhívják a figyelmet a segítségnyújtás fontosságára, amely a jelen helyzetben ismét különösen fontos.
Bisztróutalvánnyal, ajándékkal várják a civil véradókat

Vas megyében az időpont: 2020. október 09. 08.00-17.00. Helyszín: Szombathelyi Területi Vérellátó, 9700 Szombathely, Dr. István Lajos krt. 3.

Kiemelten várják civil szervezetek, munkahelyi közösségek közreműködését.

A legtöbb véradót mozgósító közösség 15 000 Ft értékű utalványban részesül, amely Szombathelyen a Kilences Cafe&Kultfood bisztróban váltható be. Az egyéni véradók között értékes ajándékcsomagot sorsolnak ki a szervezők!

A véradás gördülékeny biztosítása érdekében előzetes regisztrációt kérnek 2020. október 7-ig a következő elérhetőségeken: info@vasicivil.hu; +36-30/ 9036852 (név, véradás várható időpontja, képviselt szervezet vagy közösség - ha van).
 

közösség

további frisss

lap tetejére