Befektetés a jövőbe: saját csarnoka lehet az SZKKA-nak

há • 2022. január 21., péntek •
Tiszteletbeli elnöknek választották dr. Hende Csabát a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémiánál (SZKKA), amely közelebb került egy saját csarnok lehetőségéhez.
Befektetés a jövőbe: saját csarnoka lehet az SZKKA-nak

- Az elmúlt években bebizonyítottuk, hogy komoly szakmai munka folyik a szombathelyi kézilabda terén, a sportág teljes vertikumát felöleli a klubunk. Ahogy eddig, továbbra is az a célunk, hogy a szombathelyieknek méltó sportolási lehetőséget nyújtsunk, és ehhez a megfelelő minőségű termet is biztosítani tudjuk

- fogalmazott sajtótájékoztatóján Pődör Zoltán ügyvezető-elnök. Mint mondta, megkapta a tagságtól és a szülőktől a felhatalmazást arra, hogy segítséget kérjen a klub leendő saját otthonának megteremtéséhez a térség országgyűlési képviselőjétől, dr. Hende Csabától, akit a küldöttgyűlés nemrég egyhangúlag tiszteletbeli elnöknek kért fel és választott meg. Úgy vélte, ezzel kellő súlyt és képviseletet kap az ügyük.

Megköszönte a felé irányuló bizalmat dr. Hende Csaba, aki bejelentette, minden segítséget megad ahhoz, hogy az SZKKA meg tudja oldani a régóta fennálló teremproblémáit.

Üdvözölte azt a formálódó konszenzust, ami a városi közgyűlésben látszik. - A városvezető koalíció és a Pro Savaria képviselője is támogatja azt a javaslatot, hogy az önkormányzat biztosítson telket a leendő kézilabdacsarnok számára. Forrást kell találnunk a megvalósításhoz, hiszen egy ilyen csarnok valójában befektetés a jövőbe. A sport az egészséges életmód alapja, a klub több száz fiatalnak biztosítja ennek lehetőségét. Felnőve nemcsak testben, hanem lélekben is erős szombathelyiek lesznek ezek a fiatalok - mondta a képviselő, aki leszögezte: a már létrehozott komoly értékkel érdemelt ki az SZKKA egy saját csarnokot, annak felépítését tehát nem kötik jövőbeli feltételekhez, elvárt eredményekhez. E cél megvalósításában segít a sikeres kézilabdásoknak - hangzott el.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére