Baleset az M1-es autópályán, több kilométeres a torlódás, teljes útlezárás Vas megyében

• 2021. június 22., kedd •
Baleset történt az M1-esen, ami miatt több kilométeres torlódás alakult ki, már zajlik a műszaki mentés, szerencsére senki sem sérült meg.
Baleset az M1-es autópályán, több kilométeres a torlódás, teljes útlezárás Vas megyében

Több autó ütközött az autópálya Budapest felé vezető oldalán, emiatt csak egy sáv járható – olvasható a police.hu hivatalos közleményében.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2021. június 22-én 7 órakor az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Öttevény térségében. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy kamion és egy kisteherautó ütközött, emiatt a kisteherautó dobozos felépítménye leszakadt, aminek nekiütközött másik két személyautó. A balesetben nem sérült meg senki.

Az érintett útszakaszon a szemle és a műszaki mentés idejére a forgalom a belső sávban haladhat. A baleset következtében három kilométeres a torlódás. Kérjük az erre haladó gépjárművezetőket, hogy fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek! – tették hozzá a közleményben.

Szintén friss hír, hogy közúti közlekedési baleset történt a 87-es számú főúton, Gencsapáti külterületén 6 óra 51 perc körüli időben a 32-es kilométerszelvényében, ahol két személygépkocsi ütközött.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a közlekedőket Gencsapáti belterületén át terelik.


Forrás: liner.hu
Ilusztráció: pixabay

közösség

további frisss

lap tetejére