Az egyiptomi piramisok ősi idegenek kommunikációs eszközei lennének? Megdöbbentő dolgot állít a szakértő

borsonline.hu • 2024. február 04., vasárnap •
A tudós szerint - az általános vélekedésekkel ellentétben - sohasem sírhelyeknek szánták őket.
Az egyiptomi piramisok ősi idegenek kommunikációs eszközei lennének? Megdöbbentő dolgot állít a szakértő

Bizarr állítást fogalmazott meg a gízai piramisokkal kapcsolatban az ősi civilizációk egyik szakértője, Billy Carson: a Harvardon és a MIT-en (Massachusetts Institute of Technology, azaz, a Massachusettsi Műszaki Egyetemen) végzett férfi nemrég Shawn Ryan podcasternek számolt be arról az elméletéről, milyen célt szolgáltak valójában az ősi piramisok - írta a borsonline.hu.

A beszélgetés során Billy Carson elutasította azt a feltételezést, miszerint ezeket a monolit építményeket sírnak szánták volna:

az egyik szarkofág ugyanis nyilvánvalóan nem emberi test számára készült.

Le sem tudtam feküdni abban a dologban, be kellett hajlítanom a térdemet. Ez nem egy szarkofág. A méretei pontosan megegyeznek a frigyládáéval. A frigyláda egy erőművi eszköz volt. Ezt a Biblia leírásai alapján tudjuk:

két különböző csoport is készített belőle másolatot, két különböző egyetemen, és akkora energiát termelt, hogy le kellett állítani

- jelentette ki Carson.

Ugyanakkor lehetséges, hogy az egész, szuperfejlett technológia valójában nem is innen, a Földről származik. Billy Carson úgy gondolja, a régi korok emberei a piramisokat használták ahhoz, hogy információt váltsanak az idegen civilizációkkal.

"Ha megnézed a Nagy Piramist, akkor láthatod, hogy azok az óriási tengelyek az oldalain vannak, éppen egy vonalban az Orionnal, az Aldebarannal, az Arcturusszal és az összes többi csillagrendszerrel, meghatározott időkeretekben. A hidrogénfrekvencia-frissítéseket továbbították ezeknek a csillagrendszereknek – egyébként miért mutatnának azok a tengelyek a csillagrendszerekre, és miért képesek hidrogént lőni azokon a tengelyeken keresztül? Számomra ez egy kommunikációs eszköz"

- tette hozzá Carson, a Daily Star beszámolója szerint.

közösség

további frisss

lap tetejére