Autósok figyelem! - Teljes útlezárás van érvényben Szalafő és Farkasfa között

• 2023. augusztus 14., hétfő •
A Magyar Falu Program keretében burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 7455-ös Őriszentpéter-Máriaújfalu összekötő út 1,4 kilométeres szakaszán, Szalafő településen. A munkálatok augusztus 18-a, péntekig 7-16 óra között zajlanak, ezalatt teljes útzár van érvényben a szakaszon, ezért terelőúton lehet közlekedni. A munkaidőn kívüli időszakban a munkaterületen félpályás forgalomkorlátozás van érvényben, jelzőlámpás irányítással.
Autósok figyelem! - Teljes útlezárás van érvényben Szalafő és Farkasfa között

A lezárt útszakasz két végén jelzőőrök irányítják a forgalmat. Mivel nem a teljes szakaszon zajlik a munkavégzés, de forgalombiztonsági okokból szükséges a teljes szakasz lezárása, ezért a közlekedők úticéljuktól függően a jelzőőrök helyszíni tájékoztatása alapján a lezárt útszakaszra, a munkaterület határáig indokolt esetben behajthatnak.  Aki viszont Farkasfa községet Szalafőn át szeretné megközelíteni, azoknak az Őriszentpéter-Kondorfa-Csörötnek-Máriaújfalu-Farkasfa útvonal áll rendelkezésre.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Forrás: vaol.hu
Fotó: MTI

közösség

további frisss

lap tetejére