Autóipar kategóriában - a munkaerő megtartásáért - rangos elismerés a Schaeffler Savaria Kft.-nek

• 2023. október 02., hétfő •
Magyarország legnagyobb HR-es eseménye a HR szakma kiemelkedő szereplőivel. Az 5. évfordulóját ünneplő recruiTECH BLUE egész napos szakmai programmal várta az érdeklődőket: 5 színpad, 5 műsorvezető, több mint 70 előadó. A nap zárásaként ünnepélyes díjátadó keretében kihirdették Magyarország legjobb vállalatait, akik a munkaerő megtartás területén kiemelkedő eredményt értek el. Autóipar kategóriában a Schaeffler Savaria Kft. nyerte el az elismerést a legalacsonyabb fluktuációért.
Autóipar kategóriában - a munkaerő megtartásáért - rangos elismerés a Schaeffler Savaria Kft.-nek

Sokszínű témák

A rendezvény keretében terítékre kerültek a HR terület legfrissebb témái: digitális megoldások, mesterséges intelligencia, kompenzációs stratégiák, innovatív megoldások, értékteremtés, kutatási eredmények, foglalkoztatói kihívások, toborzás, munkaerőmegtartás, fluktuáció, tippek, trükkök a különböző korosztályok megszólítására – néhány izgalmas téma a sok közül, melyeket a konferencián érintettek. Gazdag András, a Schaeffler magyarországi vállalatainak HR igazgatója a “Mi kell ahhoz, hogy a kékgalléros munkavállalók szeressenek nálunk dolgozni” kerekasztal-beszélgetésen az EcoFamily és a Rehau HR vezetőivel vett részt.

Elismerés a munkaerő megtartásáért a Schaeffler Savaria részére

A HR-Revolution Díjátadón Csikós-Nagy Katalin, fluktuáció szakértő elmondta, meglátása szerint a munkaerő megtartása kiemelten fontos minden munkáltató esetén, hiszen ezzel lehet csak stabil csapatot, jó hangulatot fenntartani, ráadásul fontos a mutatószámok, a költségek, az energia- és időráfordítás, valamint az erőfeszítések szempontjából is. Ezzel a díjjal a recruiTECH BLUE célja az volt, hogy minél többen megismerjék a vállalatokat, akik példát mutatnak a többi munkáltatónak. 190 vállalatból a legjobb 24 kapott jelölést 6 kategóriában. A jelölt vállalatok átlag fluktuáció alatt szerepelnek, vagy az elmúlt 3 évben kiemelkedő javulást értek el. Ez az első olyan díj, ami objektív számokon alapszik - hangsúlyozták. Elismerést adtak át a munkaerő megtartásáért 6 kategóriában. Autóipar kategóriában a Schaeffler Savaria Kft. nyerte el az elismerést - mely lényegében az autóipar legkisebb fluktuációjáért járó díj - olyan versenytársak mellett, mint a Continental Automotive Hungary Kft., Lear Corporation Hungary Kft., valamint Rehau-Automotive Kft.

közösség

további frisss

lap tetejére