Áll a bál Azariah és G.W.M botránya miatt, már a rajongóik is egymás ellen fordultak

• 2023. március 18., szombat •
Egymásnak estek a neten Azahriah és G.w.M rajongói, elképesztő sárdobálásba torkollt a két zenész botránya.
Áll a bál Azariah és G.W.M botránya miatt, már a rajongóik is egymás ellen fordultak

Feltehetően Azahriah és G.w.M már sosem lesznek legjobb barátok, tekintve a 21 éves énekes legutóbbi beszólását. Ha pedig lehet még egy tippünk, akkor abban is biztosak vagyunk, hogy a két zenész rajongótábora sem jár majd együtt koncertekre- írja a Ripost. És hogy miért? Minden Mr. Missh-sel kezdődött, mikor Azahriah egyik dalát vette górcső alá, a fiatal srác pedig azonnal megvédte magát, és egyben odaszúrt egyet a rappernek is. Ezt annyira a szívére vette G.w.M, hogy azonnal beszállt a buliba, és egy hosszas videóban tette helyre az énekest, akit egyébként egy senkiházi b*zinak, és egy tiszteletlen kis k*csögnek nevezett. Bár sokan várták erre a választ, Azahriah inkább a hallgatás mellett döntött, egészen a Papp László Arénában tartott koncertjéig...

A toi-toi wc-s botrányáról elhíresült Azahriah hónapokat várt, hogy revansot vegyen a rapperen. Nem véletlenül időzítette mindezt a teltházas Aréna-koncertjére, hiszen 12 ezer ember nézhette végig élőben, hogy alázza meg G.w.M-et. Mint ahogy arról már beszámoltunk, a fellépés elején két híradós konferálta fel az énekest, amihez egy fiktív történetet kreáltak. Ebben az elrablását jelentették be, majd "finoman" megalázták Kulcsár Edina férjét.

Kellemetlen frekvenciák hallgattatásával kínozták

 – mondta az egyik híradós, a háttérben pedig a megkötözött Azahriah volt látható, ahogy G.w.M albumát hallgattatják vele. 

Bár a történet főszereplője egyelőre nem reagált az alázásra, a rajongói megtették helyette. Nyomdafestéket nem tűrő módon osztották ki a 21 éves srácot, akit pedig saját követői védtek be. 

Napok óta kapja szegény @Azahriah a hideget-meleget itt, de erről még nem volt szó, pedig szerintem zseniális. 😂👇
by u/csokispalacsinta in talk_hunfluencers

Eldurvult a botrány

Lehetett sejteni, hogy G.w.M rajongói nem fogják szó nélkül hagyni az énekes beszólását, azonban Azahriah követőit sem kellett félteni. A Metropol a legjobb kommentek közül szemezgetett:

Nem értem, hogy ez a 21 éves kis h*gyos mit ugat a Petőfi Sándor bajsza alatt. Ugyanúgy el fog tűnni a süllyesztőbe, mint a többi pávafejű

– indította el a háborút a rapper rajongója.

"Szerintem már lassan egy évtizede nem követem a hazai zenei életet, ennek ellenére Azahriah-tól több zenét hallottam, plusz több sikert is, mint a másik kettőtől együttvéve. Szerintem ez elárul egy s mást arról, ki is a nagyobb előadó" – védték be a 21 éves srácot.

"Már szégyen kategória... Minek kell nyilvánosan alázni egymást? Egyik sem különb a másiktól" – fakadt ki valaki.

Egy szó mint száz, Azahriah Magyarország mai legjobb zenésze, G.w.M pedig a kolbászfesztiválok királya

– összegezte egy másik rajongó.


Forrás: ripost.hu
Fotó: Instagram / Ripost

közösség

további frisss

lap tetejére