"Ájulással került kórházba" - 24 óra leforgása alatt hunyt el a 3 gyerekes édesapa

ripost.hu • 2024. május 26., vasárnap •
Még azt hitték, hogy éveik vannak hátra, csak két hónapja küzdött a bőrrákkal az édesapa.
Ájulással került kórházba - 24 óra leforgása alatt hunyt el a 3 gyerekes édesapa

A 64 éves Dave Hague megpróbáltatásai tavaly decemberben kezdődtek, amikor bőrrákkal diagnosztizálták. Két hónappal a halála előtt tudta meg, hogy már a negyedik stádiumban van, de mégsem ez okozta a halálát - írja a ripost.hu.

Dave Hague május 4-én, szombaton hirtelen halt meg, miután otthonában szívrohamot kapott. Ez mindössze 24 órával azután volt, hogy az orvosok hazaküldték a kórházból. A családfő egész életében tanárként oktatta az új nemzedéket. Általános tanárként a szívét-lelkét beleadta abba, hogy segítse a gyerekeket. Három lányát, a 31 éves Beth-t, a 29 éves Megant és a 26 éves Abbie-t hagyta hátra.

„Körülbelül két hónappal ezelőtt tudta meg, hogy negyedik stádiumban van. Két héttel a halála előtt kezdte el az első immunterápiás kezelést. Azt hitte, hogy öt-tíz éve van [hátra], mert a terápiás csapat nagyon pozitív volt. Kórházba került ájulással, majd kiengedték, és 24 órán belül szívrohamot kapott, és otthon halt meg” – mesélte Dave volt élettársa, az 59 éves Cheryl Hauge.

Egy Gofundme oldalt hoztak létre, hogy támogassák a családot az Új-Zélandról az Egyesült Királyságba történő hazautazás megszervezésében, valamint Dave temetésének költségeinek fedezésében. A férfi új élettársával ugyanis évek óta távol élt a családjától.
 

közösség

további frisss

lap tetejére