Agrobio: Két versenyzőjük indult, mindkettő remekelt

• 2023. szeptember 12., kedd •
Az Agrobio Classic Kick-box és Box Club két versenyzője nevezett a hétvégi szombathelyi Kick-box Felnőtt és Master Class Magyar Bajnokság döntőjére. A jelek szerint mindketten bombaformában voltak.
Agrobio: Két versenyzőjük indult, mindkettő remekelt

Arról tájékoztatott a klub, hogy a két versenyző, Holczmüller Bence és Csejtey Gábor, remek formában volt, a felkészülésüket Mayer Gábor vezetőedző segítette.

Eredmények:

  • Holczmüller Bence
  • felnőtt 79 kg light-contact 1. helyezés
  • felnőtt 79 kg kick-light 1. helyezés

Csejtey Gábor
Master class 63 kg light-contact 1. helyezés

Mayer Gábor elnök, vezetőedző utóbb azt mondta: "Versenyzőink 3 aranyéremmel gazdagodtak. Mindkét versenyzőnk nagyszerűen teljesített ezen a versenyen. Holczmüller Bencével maximálisan elégedett vagyok. Életében első alkalommal magyar bajnok lett, ráadásul két szabályrendszerben is. Betartotta a taktikai utasításokat, és nagyon okosan, tudatosan küzdött. A felkészülésbe is beletette a munkát" - értékelt Mayer Gábor.
"Csejtey Gábor master 63 kg light-contact szabályrendszerben újra magyar bajnok lett. Nemcsak light-contact szabályrendszerben, hanem pointfighting szabályrendszerben is automatikusan válogatott lett. Gábor teljesítményével is elégedett vagyok. Hozta a kötelezőt. Mindkét versenyzőnk a magyar válogatott tagja lett" - fogalmazott.

közösség

további frisss

lap tetejére