A visszavágás vágya fűti az SZKKA-t

hv • 2023. március 31., péntek •
A szerdai remek hangulatú ETO elleni Magyar Kupa negyeddöntő után itt az újabb feladat az SZKKA kézisei számára. Az NB I.B 23. fordulójában, vasárnap 15 órától az Aréna Savariában az Oxxo Energy Orosháza NKC gárdája lesz az ellenfél. Az őszi, orosházi mérkőzés után pikáns összecsapás várható.
A visszavágás vágya fűti az SZKKA-t

Bizonyára még sokan emlékeznek rá, hogy tavaly novemberben, az alföldi városban egy végletekig kiélezett, idegtépő csata végén a házigazda örülhetett. A váratlan 32:31-es vereség miatt hiányzó két pont sajnos akár végzetes is lehet a végelszámolásnál. 

Ám mindez ma már történelem, miután a dolgok menetén nem lehet változtatni, vasárnap egyértelmű a feladat: vissza kell vágni az Orosházának! Ennek a szellemében készülnek a lányok a tabella 6. helyén álló vendégek ellen. Az OXXO Orosháza ez idáig 11 győzelmet aratott, négyszer döntetlent játszott, 7 alkalommal pedig vesztesen hagyta el a pályát. Némi meglepetésre a legutóbbi fordulóban a Szent István SE-től egy góllal kikaptak.

Pődör Zoltán lányait bizonyára erősen motiválja a visszavágás, de azért nem szabad fejjel a falnak menni. Ha hozzák a tudásukat és saját játékukat játsszák, akkor a két bajnoki pont itthon marad. Ez pedig azt jelenti, hogy a bajnoki hajrára fordulva megőrzik esélyüket a feljutásra.  
 

NB I./B 23. forduló
Április 2., vasárnap, 15 óra
Szombathely, Aréna Savaria
SZKKA- Oxxo Energy Orosházi NKK

 

közösség

további frisss

lap tetejére