A Te döntésed! - Újabb izgalmas ingyenes program Szombathelyen

• 2023. november 29., szerda •
December 19-én, kedden 18 órakor a Haladás Sportkomplexum sajtótermében Zsiga Melinda (kétszeres amatőr világbajnoki bronzérmes kick-boxos; profi kick-box-bajnok és amatőr magyar bajnoki helyezett ökölvívó, amatőr magyar bajnok; magyar bajnok bikinimodell, edző) beszélget döntéseiről Jagodits Zsuzsa kommunikációs szakemberrel.
A Te döntésed! - Újabb izgalmas ingyenes program Szombathelyen

A program izgalmas és inspiráló lehet mindazok számára, akik érdeklődnek az emberi kitartás és elszántság iránt. Melinda története egyedi és megindító pillanatokkal teli, amelyek arra ösztönzik a hallgatót, hogy soha ne adja fel álmait, és mindig higgyen önmagában - függetlenül attól, hogy milyen körülmények között nőttek fel. Segíthet abban, hogy belelásson ebbe a  küzdelmes, ám sikeres útba, és talán saját életében is inspirációt meríthet belőle. A programot ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének egy igazán motiváló és felemelő történettel találkozni.

A beszélgetés nemcsak arról szól, hogyan válhat valaki a legjobbá a saját területén, hanem arról is, hogyan lehet a nehézségeket áthidalni és a legnagyobb kihívásokat is legyőzni.
A program regisztráció ellenében ingyenes látogatható.

Regisztrálni az alábbi linken lehet: https://forms.gle/NKx7daedBg3etZGA8
 

közösség

további frisss

lap tetejére