A TDK Szombathely női csapata arany-, a férficsapat bronzérmet nyert a TDK Foci Európa-bajnokságon

(X) • 2024. január 23., kedd •
A TDK Szombathely női csapata első, a szombathelyi fiú csapat pedig harmadik helyen végzett a hétvégén megrendezett TDK Foci Európa-bajnokságon a győztes Heidenheim és a második Malaga mögött. A nemzetközi focitornán Európa 10 országából összesen 21 csapat vett részt.
A TDK Szombathely női csapata arany-, a férficsapat bronzérmet nyert a TDK Foci Európa-bajnokságon

Szombaton hosszú idő után első alkalommal rendezték meg Szombathelyen a TDK Foci Európa-bajnokságot. A vállalaton belüli nemzetközi focibajnokságban Európa 10 országából összesen 21 csapat mérte össze erejét, 18 férfi és 3 női TDK-s válogatott csapat küzdött meg egymással a tornán.

A TDK Szombathely 3 férfi és 1 női csapattal képviseltette magát az idei TDK Foci Eb-n. A vállalaton belüli nemzetközi focibajnokságot kétévente rendezik meg, a COVID miatt azonban 2018 óta egészen mostanáig nem lehetett megszervezni.

A résztvevők a torna előtt városnéző túrán és gyárlátogatáson is részt vettek. A TDK Szombathely utoljára 2014-ben, a München melletti Dornachban nyerte meg a vállalaton belüli Foci Európa-bajnokságot, 2018-ban pedig az ezüstérmet hozták el.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére