A sereghajtóhoz látogat a listavezető SZKKA

hv • 2024. február 23., péntek •
A hétvégén Szegeden folytatja a bajnokságot az SZKKA női kézilabdacsapata.
A sereghajtóhoz látogat a listavezető SZKKA

A 19. fordulóban az eddig pontveszteség nélkül álló gárda egyértelmű célja, hogy megőrizze hibátlan mérlegét.

Ismét hosszú utazás vár Pődör Rebekáékra, hiszen szombaton két, hazai mérkőzés után ezúttal a Csongrád vármegyei székhelyen vár újabb megmérettetés rájuk. A listavezető jó formában van, acél az újabb két bajnoki pont begyűjtése. A tabellát hat pontos előnnyel vezető SZKKA nyugodtan várhatja a találkozót, de elbizakodottságról szó sincsen. A mostani vendéglátó PC Trade Szegedi NKC az utolsó helyén szerénykedik. Eddigi 18 meccsévből csupán kettőt nyert meg emellett 2 döntetlent és 14 vereséget számlál.
A találkozó alighanem jó lehetőség lesz arra, hogy Vida mester több fiatal tehetséget is pályára küldhessen, ezzel is növelve játékperceik számát, egyúttal biztosítva a további tapasztalatgyűjtést.
 Az őszi szezonban, Szombathelyen fölényes 39:26 arányban nyertek Kazai Anitáék. Az erőviszonyok ismertében most sem lenn meglepetés egy újabb nagyarányú győzelem.

 Jó hír a klub házatájáról, hogy jövőre is folytatódik a tavaly elindított nemzetközi utánpótlás kupasorozat, a Danube Cup. 

Az osztrák Hypo vezetőjével, Kovács Ferenccel és a szlovák szövetség alelnökével, Kelecsényi Ernővel a tavaly megálmodott, nagysikerű Danube Handball Cup jövőjéről tárgyaltunk Bécsben. Mivel minden fél elégedett és rendkívül pozitívak a visszajelzések, ezért úgy döntöttünk, hogy a következő szezonban is folytatódik a nemzetközi kupasorozat Ráadásul minden jel arra utal, hogy további országok csapataival bővül a résztvevők száma cseh és szlovén csapatokkal is tárgyalunk, így a szombathelyi gyerekek újabb országokat és városokat ismerhetnek meg- számolt be  a fejleményekről  az egyesület Fb-oldalán Pődör Zoltán elnök.


NB I.B 19. forduló
Február 24., szombat, 18 óra

Szeged, Városi Sportcsarnok
Városi Sportcsarnok
PC Trade Szeged NKC-SZKKA

közösség

további frisss

lap tetejére