A mi kis falunk botrányt okozott, az RTL páros lábbal szállt a keresztényekbe

• 2024. április 01., hétfő •
Bármikor máskor is leadhatták volna ezt az epizódot, de a szerkesztők választása éppen a kereszténység legnagyobb ünnepére esett.
A mi kis falunk botrányt okozott, az RTL páros lábbal szállt a keresztényekbe

„Azonban rájöttek a baloldalon, hogy ha körmönfontabban, ravaszabbul támadják a keresztényeket könnyebben elérik gonosz céljukat. Ezért például humoristákon keresztül, szórakoztató műsorokon át egészen a népszerű, populáris tévésorozatokig könnyeben tudják megjeleníteni a káros, keresztény lejárató ideológiájukat - írja a Mandiner.

Erre az ördögi tervre most húsvétkor az RTL szolgáltatott megcáfolhatatlan, botrányos bizonyítékot. A mi kis falunk című sorozat legutóbbi epizódja – véletlenül pont húsvétra időzítve – arról szólt, hogy Pajkaszeg plébánosa egy sztriptízbárba megy segítő szándékkal, ahol aztán különféle bonyodalmakba kerül ledér hölgyekkel. Bármikor máskor is leadhatták volna ezt az epizódot, de a szerkesztők választása éppen a kereszténység legnagyobb ünnepére esett. Ha véletlen volt, akkor az a baj, mert illett volna erre figyelni, ha pedig szándékos, akkor mélységesen szégyellheti magát az egész RTL.”

Nyitókép: A mi kis falunk Facebook-oldala
Forrás: mandiner.hu

közösség

további frisss

lap tetejére