A még meg sem jelent iPhone 7 Plusszal kapták lencsevégre a tajvani hírességet

Frisss.hu/Redmond Pie - Fotó: ST • 2016. augusztus 24., szerda •
Van, akinek mindent lehet?

Szinte biztos, hogy idén szeptemberben jön az új iPhone, bár az Apple még semmit sem közölt hivatalosan, a Bloomberg úgy tudja, hogy 7-én lesz a nagy nap, az AT&T mobilszolgáltatótól kiszivárgott információk szerint pedig 23-a...

A telefonról is sok kép felkerült már a világinternetekre, de ezek egy részéről hamar kiderült, hogy csak kamu, a másik feléről meg az Apple próbálta elhinteni ugyanezt. Nemrég viszont Jimmy Lin tajvani tini bálványt fotózták le, amint egy alma logós, dupla lencsés, rózsaarany színű készüléket használ.

7, 7 Plus és 7 Pro?

Minden cégnek szüksége van néha egy kis extra marketingre és Ázsia elég nagy piac, így logikus lenne, hogy az ázsia tinik kedvencének adtak volna egy iPhone 7-est idő előtt, hogy kicsit rásegítsenek a készülék startjára az eladási listákon. És azt sem szabad elfelejteni, hogy Jimmy Linnek nem ez lenne az első tech-történelmi villantása, anno hasonló körülmények közt fordult meg a kezei közt az iPhone 5, az  iPhone 5c,  az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus is.

Az persze még mindig kérdés, hogy egy valódi, működőképes és iOS 10-et futtató mobil van-e Lin kezében, vagy csak egy bemutató darab és ez valami reklámfotózás egyik elcsípett pillanata. Az sem tiszta még, hogy lesz-e iPhone 7 Pro, vagy a duál kamerás változat lesz végült a 7 Plusz.

közösség

további frisss

lap tetejére