A legjobb önmagad!

• 2023. október 04., szerda •
Lakatos Péter és Paksi András külön-külön is megtölt minden előadótermet, most azonban közös rendezvényen, egymást követő előadásokban osztják meg tudásukat és tapasztalatukat az egészséggel kapcsolatban a szombathelyi közönséggel.
A legjobb önmagad!

Ugyan, melyikünk ne billent volna már ki az egyensúlyából - testi vagy lelki értelemben! Ilyenkor az okoskodók és a jóakarók csak úgy osztják a kéretlen tanácsokat, de ennél sokkal hasznosabb, ha a követők ezrei által elismert, tudással és tapasztalattal bíró szakemberek véleményét is meghallgatjuk. November 3-án, pénteken 17.30-tól két ismert előadó osztja meg gondolatait a közönséggel a Megyeháza dísztermében (Berzsenyi D. tér 1.).

Életmentő izom, test és lélek: ezzel a címmel tart Lakatos Péter előadást, amelyben rávilágít, miért éhezik a mai ember, miközben bőségesen el van látva táplálékkal, mi köze a derékfájásnak az izomtömeghez, vagy miért kapkodjuk a levegőt a stressztől? Lakatos Péter, a nagy sikerű Kortalanul! és Illesztési hiba című könyvek szerzője határozottan állítja, hogy valamennyien mozgásra és szunnyadó erőnk kibontakoztatására születtünk – csupán a környezet, amelyben élünk, fokozatosan lenevelt minket róla.

Ezt követően 19 órától Paksi András WIM HOF módszerről is beszél a Légy a legjobb önmagad! című előadásában. Évek óta arra helyezi a hangsúlyt munkájában, hogy a hozzá fordulók megtalálják belső késztetéseiket, kidolgozzák és megéljék életcéljukat, megtalálják vagy megerősítsék önbecsülésüket.

közösség

további frisss

lap tetejére