A KRESZ parknál álló autónál randalírozott három fiatal, egyikük a jármű tetején végig ment, az antennát is letörte

• 2023. május 23., kedd •
A Szombathelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a felvételen látható személyek felkutatásában.
A KRESZ parknál álló autónál randalírozott három fiatal, egyikük a jármű tetején végig ment, az antennát is letörte

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010-881/2023. bűnügyi számon garázdaság vétség gyanúja miatt folytat nyomozást jelenleg ismeretlen tettesek ellen.

A felvételen látható személyek 2023. április 7-én 17 óra körüli időben a szombathelyi KRESZ-park közelében lévő utcában leállított, használaton kívüli, Citroën típusú személygépkocsit megrongálták oly módon, hogy egyikük a jármű tetejére felmászva azon végig sétált, az antennát letörte, majd a jármű tetejére ülve, lábával a szélvédőt több alkalommal megrúgta, ami ennek következtében betörött.

A felvételen látható személyek közül a személygépkocsi tetején ülő elkövető a rendelkezésre álló adatok alapján sötét színű ruházatot és egy fehér színű, Nike márkájú sportcipőt, míg a vele egy társaságban lévő másik két fiatal közül az egyikük szürke színű, kapucnis felsőt, baseball sapkát és sötét színű nadrágot és cipőt, míg a másik, világos hajú, az esetkor fekete színű sportcipőt, khaki színű, terepmintás nadrágot, kék színű, kapucnis pulóvert és egy vékonyabb farmerkabátot viselt. Utóbbi fiatal kezében egy roller látható. 

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a ruházatukról felismeri a képen látható fiatalokat, a cselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-94/521-090-es telefonszámot, vagy - névtelensége megőrzése mellett - tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06-80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén! - olvasható a police.hu-n.


Forrás: vaol.hu

közösség

további frisss

lap tetejére