A Kos válogassa meg a barátait! (ápr. 5)

Seprenyi Fanni • 2016. április 05., kedd •
Keddi horoszkóp.
A Kos válogassa meg a barátait! (ápr. 5)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ne idegenítse magát családtagjai véleménye, károgása miatt, Ön csak menjen tovább az úton, anélkül, hogy bárkire is hallgatna! Nézze a jó oldalát! A barátait megválogathatja!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ma kiderül tud-e jól szeretni, szeretet adni, hiszen ne feledje, nem létezik rossz ember, csak kevés szeretet! Szeressen! Először Önmagát!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek!  Ne kösse feltételekhez a szeretetét! Ne akkor szeresse, ha leviszi a szemetet, vagy főz egy kávét! Fejezze be az ítélkezést, csak szeressen és boldog lesz!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rak! Tanulja meg először saját magát szeretni és utána jöhet más! Ne féljen, semmi sincs veszve! A hullámok elcsitulnak, a lelke békére talál!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Kicsattanó az egészségügyi állapota, pozitív változás veszi kezdetét, a szervezete Öngyógyító folyamatai aktivizálódnak! Csodálatos érzés!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Az Univerzum kapukat nyit ki ÖN előtt óriási lehetőségek kezdődnek ma, anyagi dolgai jól alakulnak. Ne engedjen a haragnak vagy bármely negatív érzésnek.

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Üzleti előrelépés várható a mai napon! Viselje méltón a győzelmet, gyakorolja a tükörben, csodálatos dolog vár ma Önre!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Szépsége nem ismer ma határokat, ma mindenkit lenyűgöz! Elsöprő sikerre számíthat a mai napon! Legyen nyugodt!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ma béküljön ki mindenkivel, akivel haragban van, az tavasz és a jó idő közeledte szeretetet hoz a szívekbe! Mindig az győz, aki megbocsájt, hajrá!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ne keresse mindenben a hibát, törölje a régi rossz programokat! Ne feledje, ugyanazzal a gondolkodással nem tudja megoldani a problémát, amivel teremtette! Nézzen a dolgok mögé!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! A Vénusz kedvez Önnek és szerelmi ügyeinek, a régi szálak elszakadnak, az újak megerősödnek, szerelemre fel!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Ne játsszon senkinek az érzelmeivel, a szív nem játékszer! Ideje kimondani a valódi érzéseit, először saját magának aztán a másik félnek.

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére