A két bajnoki pontért utazik a hírös városba az SZKKA

• 2023. február 03., péntek •
A Komárom ellen idegenben, nagy küzdelemben aratott győzelem után a sereghajtó Kecskemét otthonában lép pályára vasárnap az SZKKA NB I./B-s kézilabdacsapata. A feladat egyértelmű: a hírös városból el kell hozni a két bajnoki pontot.
A két bajnoki pontért utazik a hírös városba az SZKKA

Alighanem nagyon csalódottak a kecskeméti kézilabdázás hívei, hiszen az NKSE gárdája 16 forduló után messze leszakadva a mezőnytől az utolsó helyen áll. Eddig mindössze egy alkalommal tudtak győzni a bajnokságban. Emellett egy döntetlen, 14 (!) vereség és – 157pontos gólkülönbség fémjelzi vesszőfutásukat. Nem véletlen, hogy szezon közben egy edzőváltáson is átestek, de ez sem segített rajtuk.

 Ennek ellenére az SZKKA-nak nem szabad félvállról vennie a feladatot, és csak saját magára szabad koncentrálnia. Szeptemberben még a második fordulóban, hazai pályán magabiztosan játszva, nyolc góllal küldték haza a kecskemétieket. A vasárnapi mérkőzésen az új igazolás, a héten hivatalosan is bemutatott, 8-szoros válogatott, komoly NB I-es tapasztalattal rendelkező Dombi Luca is a csapat segítségére lesz. Már a Komárom ellen is pályára lépett, azóta pedig volt egy kis ideje összecsiszolódni az új társakkal.

- Hosszú még a bajnoki szezon és kupa kötelezettségeink is lesznek még, ezért a Kecskemét ellen pályára szeretném küldeni több olyan játékosomat is, akik eddig kevesebbet játszottak. Az így gyűjtött játékpercek hasznos tapasztalatokkal gazdagítják őket, ami jól jöhet még a későbbiekben is. Természetesen - eddigi eredményei ellenére – nem becsüljük le ellenfelünket, de célunk egyértelműen a két pont begyűjtése- mondta el portálunknak Pődör Zoltán vezetőedző.

közösség

további frisss

lap tetejére