A Haladás Vezetőségének közleménye

• 2023. november 27., hétfő •
A napokban az ugytudjuk.hu internetes oldalon - Farkas Balázs tollából - megjelent valótlanságokat is tartalmazó cikkre a Szombathelyi Haladás klub vezetősége az alábbiakban kíván reagálni.
A Haladás Vezetőségének közleménye

A klub feltételezett decemberi megszűnésével kapcsolatos hatásvadász és hangulatkeltő cikk kizárólag az azt jegyző személy és néhány politikai szereplő öncélú érdekeit szolgálja és figyelmen kívül hagyja a százéves múlttal rendelkező klub, a sportolók, a szurkolók és a szombathelyi labdarúgást szerető közönség jól felfogott érdekeit és érzéseit.


Felhívjuk a cikket jegyző és azt átvevő média orgánumok, valamint a Szombathelyi Haladással kapcsolatban a hatásvadász és ellenőrizetlen, hamis információk közlésében résztvevő személyek figyelmét, hogy velük szemben a későbbiekben kénytelenek leszünk a jogi lépéseket megtenni.
A klub vezetése a kialakult nehéz helyzet megoldásán dolgozik, és a munkavállalókkal – így a játékosokkal is - közvetlenül tart kapcsolatot. Az „üzengetés” nem tartozik a kapcsolattartás formájába sem a vezetők, sem a sportolók részéről.
A klub (mint munkáltató), valamint a játékosok és stábtagok (mint munkavállalók) a közöttük fennálló szerződésben foglalt -  a jelen helyzetben mindkét félnek még elfogadható -  feltételek kialakításával  együttesen törekednek a csapatok és a klub működésének biztosítására, melyért ezúton is köszönettel tartozunk a kiváló sportemberekből álló, a Haladást mint eszmét tiszteletben tartó csapattagoknak és stábtagoknak!


Hiszünk, bízunk és dolgozunk a szebb jövőért és a jelenleg fennálló nehéz helyzettel kapcsolatban csak egy gondolatot szeretnénk megosztani az arra érdemes, sportszerető közönséggel: „kinek halálhírét keltik, sokáig él…” 

Hajrá, Hali!

Haladás Vezetősége

közösség

további frisss

lap tetejére