A felfújható vendégágy is lehet egy hát- és derékfájós nap ellenszere

szponzorált tartalom (x) • 2022. november 16., szerda •
Igazán kellemetlen sajgó vállal, fájó háttal és lüktető derékfájással felébredni. És ha még ráadásul egész nap veled marad ez a kellemetlen hívatlan vendég, akkor tényleg lőttek a vidám napnak is.
A felfújható vendégágy is lehet egy hát- és derékfájós nap ellenszere

Ilyen cudarság akkor éri az embert, ha nem a jól megszokott hálóhelyén hajtja álomra a fejét, hanem valahol idegenben. Ilyen esetekben pedig az alvóalkalmatosságok minőségének rendkívül nagy jelentősége van ám. Éppen ezért nem árt, ha van otthon egy-két jó minőségű felfújható vendégágy.

Ez a matrac már nem "az" a retró gumimatrac

Érdemes vetned egy pillantást a Medence Óriás Intex termékeire, ahol önmagát felfújni képes és felfújható matracok, ágyak és vendégágyak gazdag kínálatát találod. Bármikor megtörténhet, hogy a családdal vagy a barátokkal észrevétlenül a tervezettnél hosszabbra nyúlik az este, és már nem indulsz útnak, hanem inkább a helyben maradás mellett döntesz. Ilyenkor, ha nem kell egy kényelmetlen kanapén töltened az éjszaka hátralévő óráit, áldásos hatással lesz a következő napodra. Ha van kéznél egy felfújható INTEX matrac, akkor nyert ügyed van. Nincs majd másnap sajgó váll, fájó hát és lüktető derékfájás.

A felfújható vendégágy több szerepben is bizonyít

Egy felfújható INTEX matrac nagyon könnyedén és gyorsan használható állapotba hozható, és ezt követően pedig nem a retró korszakban szokványos érzés rajta tölteni az éjszakát. Ezekről már nem gurulsz le a földre. Maximális kényelmet adnak, így vannak olyanok – és nem is kevesen –, akik egész évben egy felfújható vendégágyat használnak az albérletükben, mert annyira megszeretik és nem is akarnak „rendes” ágyra költeni.

Azért is igazán előnyös a felfújható vendégágy, mert nem csupán arra használhatod, hogy a vendégek ideiglenes elhelyezését biztosítsd rajta, hanem akár még te is magaddal viheted szinte bárhova. Igazán egyszerű felfújni és leereszteni a dupla szelep segítségével és használat után a tárolóban, de utazáskor még a csomagtartóban is elfér. Nem akadály nyaraláskor, sátorozáskor vagy akár a teraszon vagy a kertben egy kényelmes délutáni alváshoz használni.

Hatalmas választékot találsz

Szerencsére ma már az eltérő igényű vásárlók is nagyon bőséges felfújható vendégágy kínálattal találkoznak. Az INTEX matracok óriási előnye, hogy az úgynevezett – kívülről nem látható – Wave Beam szerkezetüknek köszönhetően a levegő a belsejükben tökéletesen egyenletesen képes eloszlani még akkor is, ha több ember egyszerre fekszik rajtuk. A sokféle méret is széles felhasználási lehetőséget kínál. Beszerezhetsz már olyan modelleket is, amelyekben alapfelszerelés a beépített elektromos pumpa. Ezzel csak két-három perc, és az ágy már használatra kész. Egy ilyen praktikus és sokoldalúan használható terméket érdemes óvni a nagyon erős napfénytől, a gyúlékony anyagoktól és az éles tárgyaktól, hogy sokáig élvezhesd a kényelmét.
 

közösség

további frisss

lap tetejére