A Déli pályaudvar helyett Kelenföldről indulnak és oda érkeznek a vonatok

frisss • 2018. július 10., kedd •
A Déli pályaudvaron kedd 16 órától újabb korlátozásokat vezettek be. A pályaudvaron, továbbá a Déli pályaudvar és Kelenföld között nem közlekedhetnek a vonatok. Valamennyi vonat Kelenföldről indul és oda érkezik.
A Déli pályaudvar helyett Kelenföldről indulnak és oda érkeznek a vonatok

A pusztaszabolcsi, dunaújvárosi és a székesfehérvári elővárosi vonatok, továbbá a nagykanizsai, keszthelyi, tapolcai, zalaegerszegi és szombathelyi távolsági vonatok Kelenföldig közlekednek, és onnan is indulnak. Az érintett dunántúli vonatok a helyreállításig a menetrendjüktől eltérően jelentős késésekkel közlekednek.

A vasúttársaság elnézést kér az utasoktól a kialakult helyzet miatt. Utazás előtt kérjük, tájékozódjanak az állomásokon az információs szolgálatoknál, továbbá a MÁV-csoport honlapján: https://www.mavcsoport.hu/, illetve a Vonatinfón. Mobiltelefonról a vonatinfó applikáción keresztül is elérhetők az ezzel kapcsolatos információk.

Az utasok tájékozódhatnak a MÁVDIREKT információs szolgálatánál is a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon. Telekom hálózatból a +36 (30) 499 4999-es, Telenor hálózatból a +36 (20) 499 4999-es számon érhető el a MÁVDIREKT.

közösség

további frisss

lap tetejére