A Bartók körút egy részét és két parkolót is lezárnak a szerdai Haladás-ZTE meccs idejére Szombathelyen

• 2023. október 30., hétfő •
A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy labdarúgó-mérkőzés miatt forgalmirend-változások lépnek életbe Szombathelyen.
A Bartók körút egy részét és két parkolót is lezárnak a szerdai Haladás-ZTE meccs idejére Szombathelyen

A Haladás Sportkomplexumban rendezik 2023. november 1-jén, szerdán 17 óra 15 perckor a Szombathelyi Haladás–ZTE FC, férfi MOL Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzést.

Tekintettel arra, hogy a találkozó kiemelt biztonsági kockázatú sportesemény, ezért a játékosok mellett a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság is nagy erőkkel készül azért, hogy az esemény valóban a sport öröméről szólhasson.

A mérkőzés biztosítása miatt 15 órától 21 óráig az alábbi rendőri intézkedésekre és útlezárásokra kell számítani Szombathelyen:

- a Bartók Béla körút, Kenderesi és Szűrcsapó utca közötti szakasza. Ezt a szakaszt kizárólag a Zalaegerszegről érkező, érvényes belépőjeggyel rendelkező vendégszurkolók használhatják, gyalogosan;

- a hazai szurkolók gépjárműveikkel a Sportkomplexum Rohonci utca felőli parkolóját vehetik igénybe;

- a Kenderesi utcában található, Csónakázótó-parkolót és a Claudius Hotel kavicsos parkolóját szintén lezárják, oda nem lehet parkolni.

Kérjük a sporteseményre érkezőket, valamint a városban közlekedőket, hogy türelemmel, kellő odafigyeléssel közlekedjenek. Figyeljék a megváltozott közlekedési rendet, és tegyenek eleget a rendőrök utasításainak!

közösség

további frisss

lap tetejére