A Bamba Marhák ellen is megőrizte hibátlan mérlegét az SZKKA

hv • 2024. április 01., hétfő •
Nagyszombat délutánján Tökölön lépett pályára a kézilabda NBI.B listavezetője. A bajnokságot pontveszteség nélkül uraló SZKKA a Szent István SE Bamba Marha ellen is megőrizte hibátlan mérleget.
A Bamba Marhák ellen is megőrizte hibátlan mérlegét az SZKKA

 A tabellát fölényesen vezető Pődör Rebekáék kicsit álmosan kezdték ugyan a meccset, de azért nem engedték el a jól kezdő hazaiakat. A 4. percben már egyenlő volt az állás, sőt hamarosan Kazai Anita góljával a vezetést is átvették, és innentől fogva folyamatosan  két-három gólos volt az SZKKA előnye. A 23. percben Kulcsár Dorottya vette be a SZISE kapuját, s ezzel mát hét találatra nőtt a különbség a két gárda között. (13:20). Ezután a vendéglátó valamennyire összekapta magát, így meccsben maradtak a szünet utánra is(18:21).

A második játékrészben nagy elánnal vetette magát a küzdelembe Vida Gergő csapata. Ekkor kiváló csapatjátékkal újra növelni tudták a különbséget,38. perc (21:28). Márczy Gábor mester időt is kért, s bár a SZISE becsülettel próbált visszazárkózni, de Pődör Blankáék ezt már nem hagyták. Az utolsó negyedórában mindkét oldalon a támadójáték dominált.  AZ SZKKA  ismét 40 gól fölé jutott, s végül hét találattal, 41:34-re nyert és szerezte meg zsinórban 23. győzelmét a szezonban. Kiemelendő, hogy Pődör Rebeka 11, Kazai Anita 8 míg Kulcsár Dorka 7 alkalommal vette be a hazaiak kapuját. Itt kell megdicsérnünk a csapatot messzire is elkísérő lelkes szombathelyi szurkolókat, akikkel a lányok önfeledten ünnepelhetek a lefújás után.

NB I/B. 23. forduló
Tököl, Sportcsarnok, 150 néző

SZISE – Bamba Marha – Szombathelyi KKA 34:-41 (18-21)
SZKKA: Csatlós, Christe (kapusok), Kazai 8, Pődör B. 4, Szmolek 2, Pődör R. 11, Kulcsár 7, Pálffy 5, Szeberényi 3, Varga N. 1, Balogh P., Böhm, Horváth A., Török, Hornyák Vezetőedző: Vida Gergő
A SZISE- BAMBA MARHA Legeredményesebb játékosai: Pasqualetti T 8, Ugrai D 5, Kerkes L 5.
 

közösség

további frisss

lap tetejére