18. győzelmére hajt az SZKKA

hv • 2024. február 16., péntek •
Egyhetes szünet után folytatódik a pontvadászata női kézilabda NBI.B-ben. A tabella élén álló SZKKA hazai pályán természetesen a győzelemre esélyesen lép parkettre.
18. győzelmére hajt az SZKKA

Szombaton este hat órakor a Haladás Sportkomplexumban az eddigi 17-ből 17 mérkőzést megnyerő Pődör Rebekáék a Szigetszentmiklós gárdájával csapnak össze. Az újonc Pest vármegyei gárda tisztességesen teljesített eddig, hiszen a 8. helyen tanyázik a tabellán. Eddig 6 győzelmet arattak egyszer döntetlent játszottak, tízszer pedig vesztesen hagyták el a pályát. Meglepően jók startoltak a bajnokságban, ugyanis első nyolc mérkőzésükből hatot is megnyertek. Azóta visszaestek, utoljára október végén örülhettek a két bajnoki pontnak.

A hazai gárda magabiztosan várhatja a 18. forduló meccsét. Pontveszteség nélkül vezeti a bajnokságot, Vida Gergő lányai rendíthetetlenül menetelnek a feljutás és a bajnoki cím felé. Holnapi ellenfelüket, még szeptemberben 9 góllal, 34:25-re verték Szigetszentmiklóson. A találkozó toronymagas esélyese tehát az SZKKA, s ismerve a lányokat komolyan fogják venni ellenfelüket. S ha így lesz, akkor akár újabb gólparádét is láthatnak a meccsre kilátogató szurkolók.

További hír a klub háza tájáról, hogy együttműködési megállapodást kötött a Bajnokok Ligájában is szereplő, 34-szeres montenegrói bajnok ZRK Budučnost Podgorica csapatával. A két klub között egy komplex szerződés keretén belül olyan szakmai együttműködés köttetett, mely során a játékosoknak lehetőségük lesz a klubok közötti átigazolásra, emellett az edzők összedolgozása, minden korosztály számára közös edzőmérkőzések, edzőtáborok szervezése , a klubok népszerűsítése és az egymás általi szakmai fejlődés is beletartozik a megállapodásba.

NB I.B 18. forduló
Február 17., szombat, 18 óra
Haladás Sportkomplexum
SZKKA - Szigetszentmiklós NKSE

közösség

további frisss

lap tetejére