12 éves kislányt késeltek halálra a barátnői

• 2023. március 16., csütörtök •
A németországi Freudenbergben halálra késeltek egy 12 éves kislányt a saját barátnői.
12 éves kislányt késeltek halálra a barátnői

A német sajtó szerint a 12 éves gyermeken – akit Luise-nek hívtak – bosszút akart állni a 13 éves legjobb barátnője, és ez vezetett a gyilkossághoz. A bűncselekményt az ő felbujtására követte el barátnője, egy 12 éves kislány is.

A Bild beszámolója szerint a gyilkosságot egy erdőben követték el, még szombaton. Az eddig napvilágra került részletek szerint a 13 éves kislány arra kényszeríthette 12 éves társát, hogy több alkalommal is szúrja meg Luise-t egy késsel.  

Ezután otthagyták őt, és a súlyos sebek miatt a megszúrt kislány elvérzett az erdőben. A német Focus magazin szerint

A KISLÁNY HOLTTESTÉN KÉSŐBB TÖBB MINT 30 SZÚRÁST TALÁLTAK.

Mindeközben a másik két kiskorú visszatért a 13 éves kislány házába, aki utána még fel is hívta Luise szüleit, és azt mondta nekik, hogy a lány hazaindult, de ez hazugság volt. A másik kislányt eközben hazavitték a szülei, és akkor még senki sem sejtette, hogy mi történt.

Az erdőben hagyott holttestet vasárnap találta meg egy kutyát sétáltató járókelő az erdőben, és  csak később derítették ki a nyomozók, hogy a saját társai ölhették meg Luise-t. A gyilkosságot a kiskorúak azóta be is ismerték, de a gyilkos fegyvert még nem találták meg a rendőrök.

A gyermekeket kiemelték a családjukból, és pszichológiai vizsgálatnak vetik alá őket. A német Focus magazin értesülése szerint

A GYILKOSSÁG KONKRÉT OKA AZ LEHETETT, HOGY LUISE KIGÚNYOLTA A KÉT KISLÁNY VALAMELYIKÉT.

A 17-18 ezres német kisvárosban nagy megrökönyödést keltett az eset. A város polgármestere még hétfőn, a holttest megtalálása után gyásznapot rendelt el, az áldozatul esett kislány osztálytársainak pedig azóta pszichológusok segítenek feldolgozni a történteket az iskolában.

Forrás: index.hu
Fotó: bors

közösség

további frisss

lap tetejére