A Skorpió elsöprő sikerre számíthat (júl. 17)

Seprenyi Fanni • 2017. július 17., hétfő •
Hétfői horoszkóp.
A Skorpió elsöprő sikerre számíthat (júl. 17)

 

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Az Univerzum kapukat nyit ki ön előtt Óriási lehetőségek kezdődnek ma, anyagi dolgai jól alakulnak. Ne engedjen a haragnak vagy bármely negatív érzésnek.

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ne idegenítse magát családtagjai véleménye, károgása miatt, Ön csak menjen tovább az úton, anélkül, hogy bárkire is hallgatna! Nézze a jó oldalát! A barátait megválogathatja!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ne kösse feltételekhez a szeretetét! Ne akkor szeresse, ha leviszi a szemetet, vagy főz egy kávét! Fejezze be az ítélkezést, csak szeressen és boldog lesz!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rak! Ma kiderül tud-e jól szeretni, szeretet adni, hiszen ne feledje, nem létezik rossz ember, csak kevés szeretet!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Tanulja meg először saját magát szeretni és utána jöhet más! Ne féljen, semmi sincs veszve! A hullámok elcsitulnak, a lelke békére talál!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Kicsattanó az egészségügyi állapota, pozitív változás veszi kezdetét, a szervezete Öngyógyító folyamatai aktivizálódnak! Csodálatos érzés!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Üzleti előrelépés várható a mai napon! Viselje méltón a győzelmet, gyakorolja a tükörben, csodálatos dolog vár ma Önre!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Szépsége nem ismer ma határokat, ma mindenkit lenyűgöz! Elsöprő sikerre számíthat a mai napon! Legyen nyugodt!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ma béküljön ki mindenkivel, akivel haragban van. Mindig az győz, aki megbocsájt, hajrá!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ne keresse mindenben a hibát, törölje a régi rossz programokat! Ne feledje, ugyanazzal a gondolkodással nem tudja megoldani a problémát amivel teremtette! Nézzen a dolgok mögé!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ne játsszon senkinek az érzelmeivel, a szív nem játékszer! Ideje kimondani a valódi érzéseit, először saját magának aztán a másik félnek.

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! A Vénusz kedvez Önnek és a régi szálak elszakadnak, az újak megerősödnek, szerelemre fel!

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére