Cserbenhagyásos motorbaleset- rendőrségi hírek

Frisss • 2013. szeptember 05., csütörtök •
Közlekedési balesetek és ideiglenes megelőző távoltartás az elmúlt huszonnégy órában Vas megyében.

Egy helyi férfi motorral közlekedett 2013. szeptember 4-én délután Szombathelyen. A motoros azért, hogy egy ismeretlen személygépkocsival történő ütközést elkerüljön, hirtelen vészfékezett, azonban a mögötte haladó személygépkocsi hátulról nekiütközött. A motoros a balesetben megsérült, az ismeretlen gépjármű pedig a helyszínről elhajtott. A Szombathelyi Rendőrkapitányság követési távolság be nem tartása miatt szabálysértési eljárást, míg az ismerten személlyel szemben, cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri, hogy akik a balesetet látták, illetve azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek, hívják a Szombathelyi Rendőrkapitányságot a 06-94/521-011-es központi számon, vagy tegyenek bejelentést a 107-es, vagy a 112-es  segélyhívó számok bármelyikén!

Egy asszony kerékpárral közlekedett Kenyeri belterületén 2013. szeptember 3-án, amikor haladása során egy tolatást végző személygépkocsi nekiütközött. A kerékpáros a balesetben megsérült. Az ügyben a Celldömölki Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított.

A járőrök 2013. szeptember 4-én délután a Kőszegi Rendőrkapitányságra előállították azt a 40 éves helyi lakost, aki az intézkedést megelőzően lakásukban már nem először viselkedett erőszakosan feleségével. A rendőrség a férfival szemben ideiglenes megelőző távoltartást rendelt el.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére