Zöld-fehér rangadó Sopronban

SzR - Fotó: Tóth Arnold • 2016. október 15., szombat •
A szombat esti derbin eldől, hogy mumus marad-e a Fradi vagy beelőz a Hali.
Zöld-fehér rangadó Sopronban

Ma megkezdődik a bajnokság 2. köre, újra Sopronba érkezik a Fradi. A bajnoki címvédő, jelenleg a tabella 3. helyén álló fővárosiak igazai mumusai a szombathelyieknek, jó lenne, ha mindez már ezen a hétvégén megváltozna.

Azt gondolom, hogy felkészültünk a Fradiból, teljesen készen állunk arra, hogy ambiciózus célokkal fogadjuk a bajnokot. Edzőmeccsen már legyőztük őket, most már éles meccsen is illene pontot, pontokat szerezni ellenük. Eddig nagyon nagy tisztelettel voltunk a bajnok Fradi iránt, most már szeretnénk, ha ellenük is egészséges önbizalommal és hittel játszanánk. Bízunk benne, hogy sikerül folytatni az 1. körben mutatott jó szereplésünket. A 18 megszerzett pont jónak mondható, de még nagyon sokat kell tenni azért, hogy az idén hátralévő 8 forduló is hasonlóan sikeres legyen – nyilatkozta weboldalunknak Mészöly Géza. 

A Hali vezetőedzője szerint a közönségre szombaton is szükség lesz, sőt, még fokozottabban, mint eddig. A Hali szeretné jó és eredményes játékkal megörvendeztetni a minden bizonnyal nagy számban kilátogató vasi híveket. 

Az NB I. 12. fordulójában megrendezendő Haladás – Ferencváros bajnoki mérkőzést október ma 18 órakor rendezik meg Sopronban. Legyen ott Ön is, és szurkoljon a Halinak, mely minden bizonnyal a Rózsa – Schimmer, Hegedűs, Wils, P. Bosnjak – Iszlai, Németh M., Rácz – Gaál, Williams, Halmosi összeállításban fut ki a pályára. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére