Vízilabdás karácsony

Szita Róbert - Fotó: facebook.com és Hornyák Emőke • 2015. december 26., szombat •
Az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) fiatal vízilabdázói szűk családi körben töltötték a Szentestét. A magyar utánpótlás-válogatottba is meghívott Juhász Mátét és Kovács Barnabást kérdeztük ünnepi szokásaikról.
Vízilabdás karácsony

Juhász Máté honlapunknak elmondta, hogy kisöccse miatt december 24-én még a nagymamánál várták, amíg otthon elkészít mindent a Jézuska, aztán este egy közös vacsorát fogyasztottak el a nagyszülőkkel. 


December 25-26-át otthon töltöttük a családdal, a két ünnep között pedig általában elmegyünk valahová vásárolni vagy fürdőzni. Szilveszter este a kis öcsém kivételével minden gyerek megy a maga dolgára, vagy pedig a szomszédokkal egy közös tűzijátékkal búcsúztatjuk az óévet – tette hozzá a gólerős tehetség. 

Az AVUS fiatal kapustehetsége, Kovács Barnabás a szentestét otthon töltötte szűk családi körben szüleivel és testvérével. 
Közösen feldíszítettük a karácsonyfát és közben sokat beszélgettünk, este pedig anyukám egy hagyományos vacsorával készült. Kacsát, bejglit és különféle süteményeket ettünk. December 25-én meglátogattuk a nagyszülőket, a Balatonon, itt töltöttük ezt a napot nagy családi körben, majd az ünnep második napján a nagyszülők vendégeskedtek nálunk – árulta el nekünk a válogatott kerettag. 

Megtudtuk, hogy a felkészülést az összes szombathelyi utánpótlás csapat, de a felnőtt csapat is január 4-én kezdi meg. Az utánpótlás korosztályú játékosoknak február 7-én lesz az első 2016-os tétmeccsük, akkor majd a Kaposvár ellen szerepel az AVUS csapata, a felnőttek pedig február 27-én folytatják OB II-es szereplésüket.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére