Vízilabda: rangadó előtt a szombathelyi pólósok

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2016. október 08., szombat •
A férfi vízilabda OB I/B 3. fordulójában Kispesten szerepel az AVUS csapata.
Vízilabda: rangadó előtt a szombathelyi pólósok

Miután a bajnokság első fordulójában elmaradt az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) bemutatkozása, élő helyszíni tudósításban ITT számoltunk be az aligátorok első bajnoki meccséről, Leányfaluról. Sajnos a mindvégig szoros meccsen végül minimális vereséget szenvedtek Matajsz Márk ,,fiai”, így kettőzött erőbedobással készültek a fiúk a kispesti derbire.   

Karácsonyi Vazul szerint jól sikerült a felkészülés.


Sokat fejlődött a csapat, szakmailag nagyon jó kezekben vagyunk. Azt gondolom, hogy még sokat kell együtt lennünk. hogy 100%-osan összeszokjunk és érezzük egymást a vízben, de jó úton haladunk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk.

A mai rangadó mindenképpen nagy kihívás lesz számunkra, de ha fegyelmezetten játsszuk a játékunkat és mindenki hozzáteszi a magáét, csapatszinten működünk, akkor megismételhetjük a tavalyi sikereket. Pozitív vagyok, nyílván majd a meccsen derül ki minden, de személy szerint bizakodva állok a meccshez.
A hétközi budapesti edzőmeccsek nagyon tanulságosak voltak. Nálunk erősebb ellenfél ellen játszottunk. Szerintem ez mindenképpen jó, okulni kell a hibainkból, a jó dolgokat meg átvinni a mai megmérettetésre
– nyilatkozta honlapunknak a rutinos pólós. 

A fiatal szombathelyi pólósok közé tartozó Juhász Máté is úgy vélekedett honlapunknak nyilatkozva, hogy sikeres alapozáson vannak túl.

Bizakodó vagyok a meccsel kapcsolatban, mindent megteszünk, meglátjuk mire lesz ez elég. Szerintem abszolút 3 esélyes a mérkőzés - vélekedett Juhász Máté. 

A kispesti ALFA SC elleni meccs ma este 18 óra 30 perckor kezdődik. 

közösség

további frisss

lap tetejére