Sikeres szombathelyi versenytáncosok

frisss.hu • 2014. szeptember 17., szerda •
Szombathely egyik legkisebb, de legeredményesebb egyesületének versenyzői az elmúlt hónapban több versenyen is bizonyították tudásukat. Legutóbb, a hétvégén a Csongrád Megyei Kisteleken remekeltek, hiszen 3 arany 1 ezüst és egy ranglista korosztályos első helyezést szereztek.
Sikeres szombathelyi versenytáncosok

Hosszú nyári felkészítő munka vágtak neki a szombathelyi versenytáncosok az őszi verseny szezonnak. 
Első versenyük az immár XX. alkalommal megrendezett Zánkai Gyermek és Ifjúsági Táncfesztivál volt, hol a hagyományoknak megfelelően több napon keresztül mérték össze tudásukat a versenyzők. A szombathelyi párosok szép sikerekkel tértek haza, hisz több éremmel is gazdagították egyesületeiket. 
A junior I E osztályban versenyző Oláh Kristóf- Novák Csenge, a Príma Dance TSE párosa kitűnő versenyzéssel standard táncokból arany, míg latin táncokból bronz éremmel lettek gazdagabbak. A junior I C osztályban a Krizsán Dominik- Nagy Réka Anna a Pro- Art TSE és a Príma Dance TSE vegyespárosa standard táncokból bajnoki címet, míg latin táncokból 5. helyezést értek el. 
A szezon folytatásában a hétvégén megrendezett II. Pro-Art Grand Prix szerepelt. A csongrádi kisváros versenyén meghívásos latin ranglista mellett standard magyar bajnokság, 3 kategóriában ranglista és klubközi verseny is szerepelt. 
A párosok jó szívvel gondolhatnak vissza a hagyományosan magas színvonalon megrendezett versenyre, hisz az Oláh Kristóf- Novák Csenge páros junior I E osztályban mind latin, mind standard táncokban arany érmet szereztek, míg a Krizsán Dominik- Nagy Réka Anna páros junior I C osztályban standard 1. és latin 2. hellyel lettek gazdagabbak.
A délutáni versenyek hangulatát csak fokozta a döntők során hallható élő zene. Az itt megrendezett junior latin ranglistán kitűnő versenyzéssel a Krizsán Dominik- Nagy Réka Anna páros a junior I korosztály legjobb eredményét szerezte meg. 
A párosok Herczeg Attila és Kónya Péter edzők irányításával folytatják a szezon további versenyeire való felkészülést.

 

közösség

további frisss

lap tetejére