Női kézilabda: győzni akar a Haladás VSE

SzR • 2015. április 19., vasárnap •
A Haladás VSE felnőtt és junior csapata az NBI/B nyugati-csoport 22.fordulójában a listavezető Budaörs KC-t fogadja a Rohonci úti munkacsarnokban. A juniorok mérkőzése vasárnap 16 órakor kezdődik, míg a felnőttek 18 órakor csapnak össze. Ez utóbbi mérkőzést a frisss.hu online közvetíti. Hazai győzelem esetén Bölöni Roland csapata újra a dobogón találná magát. A mester a frisss.hu-nak elmondta, hogy igazi csúcsrangadó lesz a budaörsiek elleni csata. Hozzátette: megpróbáljuk a közönségünket kiszolgálni, mindent feltenni egy lapra, és annak ellenére, hogy az esélyes a Budaörs, itthon akarjuk tartani a két pontot!
Női kézilabda: győzni akar a Haladás VSE

A Haladás VSE felnőtt csapata szeretné itthon tartani a két bajnoki pontot és visszaszerezni a tabella harmadik helyét, ehhez a listavezető ellen nagyon jó játékra lesz szükség. Egy évvel ezelőtt a Budaörs ellen 32-29 arányú győzelemmel szerezte meg a Haladás a bajnoki bronzérmet. Pukler Glória akkor 20 gólt szerzett, Mayer Maja 6 alkalommal talált kapuba. Ősszel viszont idegenben, egy remekül sikerült Szeged elleni kupameccset követően simán kikaptak a zöld-fehér lányok 31-17-re. A honlapunknak nyilatkozó Bölöni Roland még hozzáfűzte: A korábban súlyosan megsérült játékosaimon kívül nincs további hiányzó, így a legerősebb összeállításban léphetünk parkettre, a győzelem reményében!

A juniorokra is fontos mérkőzés vár, hiszen még látható távolságban van mögöttük a Budaörs. Egy éve simán nyert Józsa Krisztián csapata, ősszel viszont egy fordulatos mérkőzésen minimális vereséget szenvedtek a szombathelyi lányok. A dobogó eléréséhez vasárnap győzniük kell.

közösség

további frisss

lap tetejére