Újabb bronzérmek Orlandóból

Szita Róbert - Fotó: Facebook.com • 2017. július 04., kedd •
A Szombathelyi Kötélugró Klub kiválóságai közül a Nagy Lola-Kiss Bianka-Komlósi Kata-Varga Flóra kvartett a 2x1 perces kétköteles futás során az előkelő 3. helyen végzett, akárcsak a triplázó Komlósi Kata.
Újabb bronzérmek Orlandóból

A Világkupa 1. napjának eredményeit ITT böngészhette, az alábbiakban a hétfői sikerekről olvashatnak.
A 2. versenynapon az egyéni gyorsasági mellett kétköteles gyorsasági versenyszámokat bonyolítottak le. A 3x40 másodperces kétköteles futásban a Nagy Lola, Komlósi Kata, Varga Flóra trió az 5. helyen vegzett.

A szintén kétköteles 2x1 perces futásban Nagy Lola, Kiss Bianka, Komlósi Kata, Varga Flóra indult és egy újabb érmet gyűjtöttek be. A 3. hely részben annak volt köszönhető, hogy Kata remek tempóban ment és 199-szer tette le a jobb lábát (nyilván a balt is ugyanennyiszer, de csak a jobb lábát számolják a bírók).

Ezután jöttek újra az egyéni versenyszámok, először a 3 perces futás, ahol ismét mindenki jó formában volt, és a következő helyezéseket érték el: Varga Flóra 441,5 lépéssel az 5. helyen, Gyurkó Flavia 430 lépéssel a 6. helyen, Nagy Lola 419 lépéssel a 8. helyen, Komlósi Kata 417 lépéssel a 9. helyen végzett (Flóra és Flavia a 16 éves és fiatalabbak között, míg Lola és Kata a 17-18 évesek között indultak).

A nap végére maradt a tripla, aminél egy felugrás alatt háromszor hajtja át maga alatt a kötelet a versenyző, mindezt addig csinálja, amíg el nem akad. Varga Flóra 90 ugrásig jutott, ez a 10. helyet érte, Kata 141-et triplázott, ami újabb bronzérmet ért. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére