Touchdown: négy között a Crushers!

Szita Róbert - Fotó: Tóth Arnold • 2016. június 19., vasárnap •
Az OB II-es bajnokságban a Szombathelyi Crushers Amerikai Football Egyesület 16-6 arányú győzelmet aratott a debreceni Galadiators 2-es csapata ellen, ezzel pedig elődöntős!
Touchdown: négy között a Crushers!

A Szombathely Crushers jól kezdte a szezont, két sima győzelem után azonban két szoros vereség született, így a vasiak elveszítették a hazai pályát jelentő 4. helyet. A szombathelyiek a wild card meccs előtt a harmadik legjobb védelemmel rendelkeztek, hiszen mindössze 26 pontot engedtek az ellenfeleknek az alapszakaszban és a támadósorukat sem lehetett elhanyagolni, hiszen futójátékuk jelentette eddig a legnagyobb veszélyt. Szóval kiélezett párharcot vártak a semleges helyszínen, Dunaújvárosban megrendezett összecsapástól, ahol az alapszakasz utáni tét a legjobb 4 közé jutás volt. 

Hatalmas meccset játszottunk és 16:6 arányban nyertünk! Bent vagyunk a legjobb 4 között, miután csapatunk semleges pályán, Dunaújvárosban győzött. Mindenki oda tette magát és csinálta, amit kellett. Feküdtek a futó játékok. A passzra még kicsit rá kell tennünk 1 lapáttal! Egységként működött a támadósor és a védősor is, hatalmas élmény volt számomra a CRUSHERS srácokkal játszani! Köszönet az edzőnknek, Gildó Natornak és Tatár Sándornak, aki sérülése ellenére a pálya mellől irányította a védelmet. Külön köszönet a szurkolóinknak, akik minden meccsen buzdítanak minket és velünk utaznak mindenhová – értékelte a szombati meccset honlapunknak Tatár István, a Crushers csapatkapitánya. 

Az elődöntőt június 25-én, a fővárosban játssza a Crushers, az ellenfél a Budapest Eagles lesz. 

közösség

további frisss

lap tetejére