Takács Kristóf minden poszton feltalálja magát

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2016. szeptember 05., hétfő •
Az aligátorok pécsi igazolása Karácsonyi Vazullal és Kutasi Rómeóval érti meg magát a legjobban.
Takács Kristóf minden poszton feltalálja magát

Nagykanizsán született, itt is kezdett vízilabdázni, aztán 3 évig a kaposvári utánpótlás csapatban szerepelt. Ezután 1 évet a pécsi utánpótlás-, majd 3 évet a pécsi felnőtt csapat játékosaként vízilabdázott. Közben elvégezte az egyetemen a gazdálkodás menedzsment szakot angol nyelven – Ő Takács Kristóf, az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) egyik új erősítése. 

Talán június közepén hívott fel Matajsz Márk, hogy lenne-e kedvem Szombathelyre jönni vízilabdázni. Neve már ismerős volt, felkért, hogy jöjjek és életvitelszerűen költözzek ide. Rövid gondolkodás után igent mondtam és jöttem – elevenítette fel az aligátorokhoz történő kerülésének napjait a 22 esztendős pólós, aki éppen az átlagos életkort képviseli a csapatban. 

Úgy érzem, hogy már az első héten megvolt a közös hang mindenkivel, sikerült jól beilleszkednem. Szerintem nagyon jó a társaság Szombathelyen. Univerzálisnak érzem magamat, de Márk elsősorban bekk és kapás oldal pozícióban szeretne szerepeltetni. Tudok centerezni is és rossz kéz oldalon is szerepeltem már, úgy gondolom, mindenhol feltalálom magamat, kedvencem a kapásszél – tette hozzá a frisss-hu-nak nyilatkozó Takács Kristóf, aki azért azt is elárulta, hogy az első szombathelyi hete fura volt, az uszodát is csak GPS segítségével találta meg, és még buszbérlete sem volt. 

Kristóf leginkább Karácsonyi Vazullal és Kutasi Rómeóval érti meg magát a legjobban, a szabadidejét pedig szívesen tölti olvasással, filmnézéssel, de a play station is a kedvencek között szerepel.   

 

közösség

további frisss

lap tetejére