Szombathely határában fogták el a szökésben lévő elítéltet

police.hu fotó: police.hu • 2017. július 12., szerda •
Az összehangolt tevékenység eredményeként a bejelentést követő három órán belül, Szombathely határában fogták el a 23 éves férfit.
Szombathely határában fogták el a szökésben lévő elítéltet

A jogerős szabadságvesztését töltő P. Gergő a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet által szervezett foglalkoztatási program keretében, külső munkaterületen végzett munkát, ahonnan 2017. július 12-én a délelőtti órákban engedély nélkül, ismeretlen helyre távozott.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, a Szombathelyi Rendőrkapitányság és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai haladéktalanul megtették az elsődleges intézkedéseket a szökésben lévő személy mielőbbi megtalálása érdekében. Az összehangolt tevékenység eredményeként a bejelentést követő három órán belül, Szombathely határában fogták el a 23 éves férfit.

A férfivel szemben fogolyszökés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság. A rendőrök a szökött rabot előállították, majd ezt követően átadják a Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére