Szentes Lázár: győzni kell vasárnap!

SzR-HCs • 2014. október 24., péntek •
A keddi edzőcsere után immár három edzést is levezetett Szentes Lázár, aki péntek délre hívta össze a helyi sportsajtó képviselőit, hogy elmondja első benyomásait, illetve azt, hogy a győzelemért játszik a Haladás vasárnap este. Szeretnénk olyan játékszituációkat kialakítani, amelyekben mi dominálunk, de arra is számítunk, hogy az ellenfél is kemény támadásokat vezet majd - mondta el a frisss.hu-nak a Haladás vezetőedzője. A Győri ETO FC elleni bajnoki vasárnap 18 óra 30 perckor kezdődik a Rohonci úton.
Szentes Lázár: győzni kell vasárnap!

Három edzést tartottam mindezidáig, ami alatt igyekeztem a saját arculatomra formálni a csapatot, és szeretném, ha ez már vasárnap meglátszana a csapat játékán - kezdte tájékoztatóját Szentes Lázár, aki azt is hozzátette, hogy menedzser típusú edzőként két fix asszisztens edzővel, illetve az Illés Akadémia egy edzője támogatja a munkámat.  

Szentes Lázár azt is elmondta, hogy a Győri ETO FC elleni felkészülés során előnyére szolgált, hogy valamennyi mérkőzésüket látta, tehát teljesen képben van az ellenféllel kapcsolatban. A szombathelyi vezetőedző hozzátette, hogy az NBI egyik legjobb játékos állományával rendelkeznek a győriek, majd azt kérte mindenkitől, hogy a vasárnapi ellenfél jelenlegi helyezése ne csapjon be senkit, hiszen az igazi képességek idővel megmutatják magukat. Azt csak e sorok írója teszi hozzá, hogy a győriek esetében remélhetőleg ez nem a vasárnap esti meccs lesz!

A Haladás vezetőedzője kiemelte: Kemény és húzós meccsre számítok, de úgy megyünk ki majd a pályára, hogy győzni szeretnénk, az elsődleges célunk persze az, hogy ne kapjunk ki. Azt akarom játszatni a csapatommal, amire alkalmas. Olyan játékszituációkat fogunk kialakítani, amelyekben mi dominálunk, de arra is számítunk, hogy keményen támadni fognak ők is.
A Haladás a tervek szerint a Rózsa – Schimmer, Fehér, Jagodics, Devecseri – Gyurján, Iszlai, Szakály, Halmosi – Radó, Rocchi összeálításban kezd majd.

közösség

további frisss

lap tetejére