Vas megyei Európa leginnovatívabb spa hotelje

frisss • 2019. május 21., kedd •
A sárvári Spirit Hotel nyerte a leginnovatívabb spa hotelnek járó díjat, melyet az Európai Gyógyfürdők Egyesülete (ESPA) ítélt oda. A tekintélyes szakmai zsűri az elismerés kapcsán külön kiemelte a szálloda szűretlen gyógyvizét, orvosainak számát és képzettségét, valamint az egyedülálló mySPIRIT Egészségprogramot.
Vas megyei Európa leginnovatívabb spa hotelje

Május 9-én több mint száz, az európai gyógyfürdő és egészségügyi turizmus területén dolgozó szakember gyűlt össze Horvátországban a European Spas Association  (ESPA) díjátadóján. A brüsszeli székhelyű egyesület célja az európai gyógyfürdők és balneológia támogatása. A szervezet arra törekszik, hogy a gyógyvízre alapozott természetes terápiák a lehető legtöbb ember számára elérhetőek legyenek. A rangos eseményre 25 országból érkeztek vendégek, ahol a Spirit Hotelnek ítélték az Innovatív Spa Hotel díját. Az elismerést – a zsűri értékelése alapján – többek között a modern stílus és a természetes források felhasználásának ötvözéséért kapta meg a sárvári szálloda. Hangsúlyozták, hogy a hotelben egyfajta életfelfogásként érezhetően kiemelt szerepet kap a „Spa Renaissance” üzenete. A szálloda filozófiája szerint a négy őselem – tűz, víz, levegő, föld – harmonikus találkozása által születik meg a lélek, a SPIRIT, mely maga az ötödik elem. A díjátadón kiemelték a Spirit különleges szűretlen termálvízét,  amelyet mind az orvosi ellátásban, mind a spa részlegen számtalan módon alkalmaznak. A sárvári gyógyvíz a „nők vize” is, hiszen régóta bevált gyógyír a női egészségügyi problémákra. Fontos szempont volt továbbá a díj odaítélése során, hogy a Spirit Hotelben több orvos áll a vendégek rendelkezésére, így hagyományos és személyre szabott kezelések egyaránt elérhetőek a vendégek egyedi állapotához és igényeihez igazítva, legyen az relaxáció, energetizálás vagy éppen méregtelenítés. A zsűri emellett kiemelte a Spirit Hotel mySPIRIT Egészségprogramját is, amely támogatást nyújt a résztvevőknek az egészségesebb élethez vezető úton, valamint egyfajta gyakorlati útmutatást ad a testi-lelki egyensúly eléréséhez. Az ESPA rámutatott a természetes gyógyászaton alapuló kezelések mellett a Spirit Hotelben elérhető Premium Dermal Spa szépészeti centrumának szolgáltatásaira is.

 

 

A fotón jobbról balra: Silvia Giannini, ESPA Innovation Award zsűri tag, Pocsai Alex, a Spirit Hotel Thermal Spa társtulajdonosa, Anette Rietz, ESPA Innovation Award zsűri tag, Siyka Katsarova, az ESPA alelnöke, a bolgár fürdőszövetség elnöke 

közösség

további frisss

lap tetejére