Reálisabb lett volna az iksz: Viktória FC - Dorog 1-2

SzR-HCs • 2014. október 19., vasárnap •
Jól indult a meccs, a szombathelyi lányok vezetést is szereztek, ám a végén mégis a dorogiak örülhettek. A meccset értékelő Mitterstiller Csaba, a Viktória FC vezetőedzője a frisss.hu-nak elmondta, hogy az 5-6 évvel érettebb játékosokból álló vendégek szinte valamennyi párharcot megnyerték, ennek ellenére a döntetlen reálisabb eredmény lett volna, már csak azért is, mert a győztes gól lesállásról született. A szombathelyiek továbbra is a tabella hatodik helyét foglalják el.
Reálisabb lett volna az iksz: Viktória FC - Dorog 1-2

Vasárnap délután az újonc Dorogi Diófát fogadta a Viktória-Trend Optika FC. A Jet-Sol női labdarúgó NB I hatodik fordulója előtt azt lehetett tudni, hogy az újonc nagy meglepetésre három győzelemmel kezdett, hiszen legyőzték a szegedieket, az újpestieket és a Feminát is, aztán vereséget szenvedtek az Astra és az FTC csapatától. 
Mitterstiller Csaba, a szombathelyi lányok vezetőedzője a meccs előtt elmondta, hogy mindenképpen nyerni szeretne a fiatalokból álló Viktória, sajnos nem így történt. 

Viktória TREND-Optika FC - Dorogi Diófa SE 1-2 (1-0)

Viktória FC: Dömsödi - Kun, Manhart, Vörös, Szakonyi - Marsai, Csidei, Dénes, Ferencsik - Magyarics, Széles (Magyar 73')

Dorog: Farkas - Pintér, Tatai, Sándor, Cupajova - Benkő, Göbölös, Papp, Koch - Újvári (Cseh 90'), Nagy

A 14. percben Marsai révén a szombathelyi lányok szereztek vezetést, ám a második félidőben a vendégek fordítani tudtak, hiszen a 65. percben Koch, aztán 10 perccel később Újvári is betalált. Ez utóbbi találat mintegy 2 méteres lesről született. 
A hatodik forduló után a dorogiak a harmadik, a szombathelyiek pedig a hatodik helyet foglalják el a JET-SOL Liga tabelláján. 
A szombathelyi lányok legközelebb szerdán lépnek pályára, akkor a Magyar Kupa 8 közé jutásért játszanak, és a Szegedet fogadják.  

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére