Női foci: Negyedik helyen végzett a Viktória

szróbert • 2014. június 01., vasárnap •
A női labdarúgó-bajnokság, a Jet-Sol Liga bronzérméért vívott párharc második mérkőzésén a Viktória-Trend Optika FC minimális arányú vereséget szenvedett a Ferencvárostól. A Király Sportcentrumban – június elsején – lebonyolított mérkőzésen noha megvoltak a helyzetei a szombathelyi lányoknak, mégis a fővárosi zöld-fehérek győztek, lezárva ezzel a két győztes meccsig tartó bronzcsatát. Mitterstiller Csaba lányai a bajnokság negyedik helyét szerezték meg.
Női foci: Negyedik helyen végzett a Viktória

Mint ismeretes a két nyert mérkőzésig tartó párharc első felvonásán az FTC 3-2-re nyert Budapesten, ezért a Viktóriának mindenképpen győznie kellett volna vasárnap. 

Az első félidőben teljesen egálban voltunk a Fradival, itt is, ott is nagy helyzetek maradtak ki. Azt gondolom, hogy a második játékrészben jobb volt a vendégcsapat, bár a nagy teheteségük, Kaján három ziccerből egyet sem használt ki. Szerintem, ha nem a brazil lány játszik a Fradinál, akkor a 73. percben kapott gólunkat is elkerülhettük volna. Mondom ezt azért, mert magyar játékos biztos nem követte volna a gól előtti akciót, ennyivel jobbak voltak ma. A teljes képhez tartozik, hogy a vége előtt pár perccel csak az asszisztens nem látott tizenegyest a Fradi játékos kezezésénél. Elképesztőnek tartom, hogy ilyen még előfordulhat. Bár az is lehet, hogy zöld szivárványhártyája volt a sporttársnak. Összességében nincs köztünk nagy különbség, hiszen csak egy góllal kaptunk ki mindig a Fraditól, talán, ha hosszabb lenne a kispadunk, másképp volna – értékelt a meccs után a frisss.hu-nak Mitterstiller Csaba vezetőedző. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére