Mészöly szerint

Szita Róbert • 2015. december 02., szerda •
A Debrecen ellen mindenképpen javítani kell ma este és ezt a közönségünk is megérdemelné – ezt nyilatkozta honlapunknak Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője.
Mészöly szerint

Szombaton nem várt hazai vereséget szenvedett a Haladás, de nincs idő keseregni, hiszen ma este újabb hazai megmérettetés vár a zöld-fehérekre. Mészöly Géza vezetőedzővel latolgattuk az esélyeket. 

Sikerült túllépni a szombati, Újpest elleni vereségen?
El kell ismerni, hogy megviselte a játékosokat a vereség, hiszen az 1. fordulóban, még a Fradi elleni meccs óta, nem kaptunk ki hazai környezetben. Azt gondolom, hogy szombat óta, az idő múlásával egyre jobb állapotba került a csapat. Idő sem volt rá, hogy nagyon sokáig nyalogassuk a sebeinket, hiszen ma már egy újabb nagy ellenfél, a Loki utazik hozzánk.

Mi dönthet a debreceniek ellen?
Azt gondolom, hogy a Debrecen is hasonlóan jó erőkből áll, mint az Újpest, de bízunk benne, hogy kiváló hozzáállással és a fantasztikus közönségünk buzdításával itthon tarthatjuk a pontokat. Számunkra nagyon fontos, hogy a hátralévő három hazai bajnoki meccsünkön minél több pontot tudjunk szerezni. A közönségünknek pedig külön megköszönjük, hogy az Újpest elleni meccsen sem volt negatív hozzáállás, illetve elpártolás a csapattól.  

Többen hiányoznak majd…
Sajnos igen, 5 sárga lap miatt kihagyja a meccset Jagodics Márk és Thomas Wils, Ugrai Roland szervezetében pedig egy máig nem azonosított gyulladás lépett fel, ami miatt kihagyja a meccset. Sajnos emiatt a makacs betegség miatt Ugrai már több hete nem tudott száz százalékos teljesítményt nyújtani, de bízunk az orvosokban, és abban, hogy mihamarabb felépül és az utolsó hazai bajnokin már számíthatunk rá is.  

Pont vagy pontok?
Ma is stabil és zárt védekezésből kell kiindulnunk, ebben pedig valamennyi játékosra szükségünk lesz. Mivel azonban a pont, pontok megszerzése a cél, ezért határozott, kapura veszélyes támadójátékot kell produkálnunk, amivel hibára kell kényszeríteni a vendégek védelmét. Nagyon fontos lesz ma este, hogy egymást kisegítve, egymásért küzdjenek a játékosaink.

A Haladás-Debrecen bajnoki meccs 18 óra 30 perckor kezdődik a Rohonci úton. Az összecsapásról a frisss.hu ÉLŐben tudósít majd. 

közösség

további frisss

lap tetejére