Megérdemelt vízilabda-siker: AVUS - Cegléd 8-5

Szita Róbert helyszíni tudósítása - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. április 29., szombat •
A rájátszás 2. fordulójában a ceglédiek ellen folytatta veretlen hazai sorozatát Matajsz Márk csapata. Cvetic 3, Kurucz és Ekler 2-2, valamint Galambos góljaival sima lett a vége.
Megérdemelt vízilabda-siker: AVUS - Cegléd 8-5

AVUS - Ceglédi VSE 8-5 (1-1, 3-0, 1-3, 3-1)

OB I/B-s vízilabda-bajnokság - Szombathely, Fedett uszoda, 250 néző

AVUS: Horváth A. - Hajmási, Takács K., Cvetic 3, Takács K., Kurucz 2, Ekler 2 

csere: Kutasi, Polcsik, Doma, Sági, Galambos 1, Baranyai

Bravúr! Bravó, fiúk!

4. negyed: elhozta az AVUS a labdát, de a kínálkozó lehetőséget nem tudta kihasználni. Nem úgy Kurucz, aki Kutasi mesteri átadása után húzta be a játékszert, 6-4. Pontosan 4 perccel a meccs vége előtt Újházi szépített, 6-5, majd a nagyon fiatal Galambos Gergely is betalált egy kipattanó labda után, 7-5. Cvetic 3. gólja után zűgott a ,,mindenki szombathelyi!" Ez a meccs az AVUS csapatáé, 8-5 a vége. 

3. negyed:  ez a negyed is gólínséges lesz?! Már 3 perc eltelt, de nem változott az eredmény. A negyed közepén aztán megtört a jég, szépített a cegléd, 4-2. Nem megy ebben a játékrészben, most éppen Hajmási hagyta ki a helyzetet. Aztán Újházi révén már egészen közel jöttek a vendégek, 4-3, mert nagyon jól védekeznek, sőt Bitskey révén egál, 4-4. És ekkor újra jött ,,Putyin", azaz Cvetic és 5-4 ide. 

Szünet.

2. negyed: már 3 perc is eltelt, de csak nem akar megszületni a negyed első találata, de aztán a Putyin becenévre hallgató Vladimir Cvetic megduplázza az AVUS góljai számát, nagyon kellett már, így 2-1. Ekler Bendegúz góljára sem kell sokat várni, a negyed 5. percében már 3-1!!! Egy mesterien kijátszott akció végán újra Ekler újabb gólt jegyzett, 4-1. 

1. negyed: a ceglédieké a labda, de miénk az első találat, Kurucz Barnabásé a gól. A negyed közepén időkérés, az AVUS támadhat. Eredménytelenül, majd 1 perccel a vége előtt kiállítás a szombathelyieknél, s ezt a ceglédi Simon G. ki is használta, 1-1. 

Már zajlik a bemutatás, a mieink kapujában ezúttal is a rutinos Horváth Alex. 

A rájátszásba maximális 12 pontot hoztak a szombathelyi pólósok, az első play-off meccsen döntetlent értek el Kutasiék a BVSC ellen. A mérkőzés beharangozóját ITT már olvashattak. 

19.25 - Jó napot és szombathelyi gólokban gazdag vízilabda-mérkőzést kívánok minden kedves olvasónknak!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére