Magabiztos vízilabda siker: Domino-AVUS - Szeged 16-2

Szita Róbert helyszíni tudósítása - Fotó: Tóth Arnold • 2016. május 07., szombat •
Az OB II-es felnőtt vízilabda-bajnokság felsőházi rájátszásának 1. fordulójában fantasztikusan játszottak Gortva Zoltán ,,fiai". A szegedieknek szinte momentumai sem voltak. Az aligátorok rendkívül magabiztosan győzelméről élőben tudósítottunk a Fedett Uszodából.
Magabiztos vízilabda siker: Domino-AVUS - Szeged 16-2

Domino-AVUS – Szeged 16-2  (7-0, 4-1, 3-1, 2-0)

OB II. felsőházi rájátszás 1. forduló - Fedett Uszoda, Szombathely

 

Szép volt, fiúk!!! A másik meccsre nem került sor, mivel a miskolciak nem utaztak el Szombathelyre, így a szabályok értelmében 5-0-val igazolta a szövetség az eredményt az aligátorok javára. 

4. negyed: a ráúszás után ismét a szombathelyiek hozták el a játékszert, de ,,csupán" a 3. percben talált be először az AVUS, megint Karácsonyi Vazul volt eredményes, 15-2!!! Kutasi Rómeó tett rá egyet még, így lett 16-2!!! 

3. negyed: noha a szegediek hozták el a labdát, repeszt az AVUS, sokkal gyorsabban játszanak, mint a Tisza partiak. Bomagóóóóól, Kutasi Rómeó szerezte a negyed első taláatát, 12-1. Nemcsak támadásban, védekezésben is nagyon jó a hazai csapat, aztán a lefordulásból Juhász Máté gyarapíthja a gólok számát, 13-1!!! Aztán távolsról szépített Varga Árpád, ezzel 13-2, JUhász Máté pedig közelről állítja helyre a tucatnyi különbséget. 14-2!!!

Szünet.

2. negyed: az első figyelemreméltó mozzanata a negyednek az volt, amikor a szombathleyi kapus Varga Árpád 5 méteresét hárította, szép volt Nikola! Aztán Sztojanovic Luka már a nyolcadikat szerezte, 8-0!!! 12 percig volt érintetlen a hálónk, amikor Avar Péter szépített, 8-1. Sztojanovic Luka válaszolt azonnal, 9-1, majd belőtte a tizedik hazai találatot is!!! Hajmási Márk pedig még meggyőzőbbé tette a különbséget, 11-1 a nyag szünetben az állás. 

1. negyed: a ráúszás után a szombathelyi fiúk hozták el a labdát, majd 12 másodperc elteltetével Sztojanovic Luka szerzett vezetést, 1-0!!! A következő hazai támadásból Juhász Máté, majd 5 méteresből Kutasi Rómeó volt eredményes, 3-0!!! Egy szép lefordulás után újra Juhász Máté lőtt gólt, 4-0!!! Szenzációsan kezdtek Gortva Zoltán tanítványai, most Szőke Patrik növelte az előnyt, már 5-0!!! Jött is az időkérés. Kiütés az első negyedben, Karácsonyi Vazul is feliratkozott a góllövők közé, 6-0!!! Kutasi Rómeó még egy lapáttal rátett a negyed végén, így 7-0 az eredmény az első 7 percet követően. 

Az egyik legjobb hazai pólós, Karácsonyi Vazul várakozásairól ITT már olvashattak, most viszont már ne menjenek messzire, lassan vízbe szállnak a fiúk. 

12.55 - Jó napot és szombathelyi gólokban gazdag vízilbda-matinét kívánok minden kedves olvasónknak!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére