Kutasi Rómeó, a gólgyáros

Szita Róbert - Fotó: Tóth Arnold • 2016. december 17., szombat •
A vízilabda OB I/B-ben szereplő szombathelyi pólósok gólvágójával beszélgettünk az őszi szezonról.
Kutasi Rómeó, a gólgyáros

A rutinosabb játékosok közé tartozol. A fiatalok odafigyelnek a szavadra vagy inkább Neked passzolnak, minthogy bevállalnák?
A fiatalok nagyon odafigyelnek ránk, és, mi rutinosabb játékosunk pedig azon vagyunk, hogy a megszerzett tudást átadjuk. 

Az utóbbi időben nagyon megszórtad magad, legendás meccseid is akadtak, hiszen volt olyan idegenbeli meccsed, pontosan a pécsi, ahol 5 gólt is az ellenfél kapujába ragasztottál. Számítottál rá, hogy ennyire eredményes leszel?
Azt gondolom, hogy az a legfontosabb, ha a csapat nyer. Engem különösebben nem érdekel, mennyi gólt szerzek egy meccsen, bárki gólt dob, örülök neki. 

Az is előfordult, hogy egykori csapatodnak, a Kaposvárnak lőttél idegenben 5 gólt…
Nekem nagyon különleges volt ez a meccs, ráadásul akkor játszottam először a dupla buboréksátras kaposvári uszodában. Régi ismerősökkel is összefutottam, elég szoros meccs volt (8-10), de nagyon jól éreztem magam. Nekem nagyon emlékezetes marad. 

Jól érzed magad Szombathelyen, tetszik ez a város?
Remekül érzem itt magam, imádom a várost. 

103 gólt kaptunk, nálunk kevesebbet csak a 2. helyen álló Neptun kapott (102). Ez a jó védekezésnek köszönhető?
Nagyon jó a védekezésünk, ugyan belemegyünk egy-két fejetlenségbe, de nagyon bízom Horváth Alex és Kovács Barnabás teljesítményében is. 

Szerinted összejön a felsőház?
Talán, igen, ha úgy dolgozunk, és szerencsénk is lesz, akkor összejöhet a felsőház és ott akár meglepetést is okozhatunk. 

közösség

további frisss

lap tetejére