Jó nekünk! - Robbie Williams előtt lép fel nyáron az Ocho Macho

frisss.hu címlapfotó: Ocho Macho Facebook-oldala • 2015. június 03., szerda •
Mindez a Szigeten lesz, és bizony nagyon nagy dolog.
Jó nekünk! - Robbie Williams előtt lép fel nyáron az Ocho Macho

A Nagy-Szín-Pad döntőjét nyerte meg a vasi csapat és ezzel együtt az volt a nyeremény, hogy augusztustus 10-én, hétfőn Robbie Williams előtt izzíthatják a hangulatot a Sziget Fesztiválon.

Kirchknopf Gergő a Frisss.hu-nak elmondta, szombat óta nem is nagyon volt ideje a bandának feldolgozni ezt.

„Nekünk ez a Nagy-Szín-Pados győzelem nem csak azt jelenti, hogy Robbie Williams előtt játszhatunk, hanem a közönségünkkel együtt nyertünk valami olyan kisebbfajta visszaigazolást vagy médiaháborút, ami majd indokolttá tesz a zenekar rádiós megjelenéseit végre. Nem az volt a cél, hogy hadd játszunk Robbie Williams előtt, vagy hadd lépjünk fel egy nagyszínpadon, mert szerencsére az utóbbiban már többször volt részünk. Szeretnénk, hogy ez a koncert majd úgy sikerüljön, hogy azok az emberek akik még nem ismernek mindket, lássák majd meg azt, hogy ez egyenesek vagyunk, nincs mellébeszélés. Akik pedig régebb óta követik a zenekart, azoknak egy nagy közös ünneplés legyen."

Persze talán a Sziget a legnagyobb lehetőség, de emelett a VOLT Fesztiválon is jelen lesznek, John Newmann, Ákos és Fatboy Slim előtt. Aztán mennek a Strand Fesztivál nagyszínpadára, a Nagy-Szín-Pad elkészít nekik egy video klipet és a Petőfi Rádióban a Szimfonik Live vendégei is lesznek.

Mindezek után Puskás Tivadar polgármester tegnap köszöntötte a srácokat a városházi irodájában és felajánlotta segítségét abban, hogy a kőszegi és szombathelyi tagokból álló csapat minél jobban tudja vinni a vasi városok hírnevét.

A Frisss szerkesztősége gratulál a csapatnak!

közösség

további frisss

lap tetejére