Így viseld a feketét forróságban is

frisss • 2019. augusztus 17., szombat •
Nyárias is lehet a legsötétebb szín.
Így viseld a feketét forróságban is

Színdivatok jönnek és mennek, a fekete és a fehér egyeduralma viszont hosszú évek óta töretlen. A legsötétebb árnyalatot azért kedveljük, mert mindenhez illik, a hétköznapokon és a különleges eseményeken is megállja a helyét. Sokan mégis a szekrényük mélyére száműzik nyárra, de a Fashion Days stílusszakértője bebizonyítja, hogy a legmelegebb évszakban is van helye.

 

Minden nőnek megvan a kedvenc színe és gyakran a divatszínekkel kapcsolatban is elcsábulunk, de mindannyian tudjuk, milyen központi szerepe van annak a bizonyos kis fekete ruhának a ruhatárunkban. A kis fekete köré épült mítosz a legjobb példája annak, hogy mennyire jól kihasználható ez a szín. Különösen akkor, ha az évszakok hangulatához igazítjuk és az aktuális szezon sztárkiegészítőivel egészítjük ki. A Fashion Days stílusszakértője, Szabó Erika összeállított négy lehetséges alternatívát arra az esetre, ha szeretnéd feldobni a fekete szettedet.

Natúr báj

A természetes anyagok most különösen divatosak, a szalma, juta és gyékény alapanyagok a táskákon, a kiegészítőkön és a szandálokon is visszaköszönhetnek. Ezek a natúr részletek a legegyszerűbb fekete ruhának is különleges, játékos és bájos hangulatot kölcsönöznek, így törik meg a fekete szín szigorúságát. Ha igazán kimaxolnád ezt a stílusirányt, akkor válogass a telitalpú szandálok és az olyan természetes alapanyagokból készülő kiegészítők között, mint amilyen például a kagyló.

Sportos és neon

Az élénk, neonos színek annyira távol állnak a feketétől akárcsak a fehér. Ha igazán drámai, figyelemfelkeltő hatást szeretnél elérni, akkor azt javasoljuk, hogy válogass ezek közül. Az élénk árnyalatok a sportos, laza stílusú szetteken mutatnak igazán jól. Egy feltűnő minta egy egyszerű pólón, egy extrém felírat a karórán vagy egy domináns kiegészítő, mint például egy rózsaszín pilóta stílusú napszemüveg vagy öv mind erősítik a sportos stílust. Ha igazán merész vagy, akkor a fekete alapon színes mintás darabok között is szétnézhetsz: ez a színes pöttyös fürdőruha nemcsak figyelemfelkeltő, de bohókás is így igazán hozza a nyári hangulatot.

Tündöklő akár a nap!

Ha fekete, akkor napsárga. A sárga szín tökéletes kiegészítője a mogorva árnyalatnak. Leginkább a nőies és kényelmes szettek színösszeállításaként tudjuk elképzelni nyáron ezt a párost. Egy lapos talpú, de csinos papucs plusz egy különleges formájú táska is elég lehet ahhoz, hogy egy lágy szabású fekete ruhát feldobj. A végeredmény aranyos kiegészítőkkel tovább fokozható: arany részletekkel készült napszemüveg és az egymáshoz illő nyaklánc-fülbevaló páros megkoronázza a szettet.

Dark hippi

 

Nem csak a színkombinációkkal lágyíthatjuk a feketét, hanem a különböző nőies mintákkal is. Merítsünk ihletet a virágos, hippis stílusból. A virágminták tökéletes vidám hangulatot biztosítanak. Akár egy fekete alapon apró virágmintás egyberuhával is elérhető ez a hatás, kiegészítőként pedig a lapos talpú saruk tökéletesen passzolnak hozzá. Nem kell tartani a különböző méretű virágokkal díszített darabok mixelésétől sem, ez a különleges cseresznyevirágos karóra például izgalmas kiegészítője lehet a mintás és az egyszínű daraboknak egyaránt.

közösség

további frisss

lap tetejére