Igazságos döntetlent játszott az AVUS

Szita Róbert - Fotó: Hornyák Emőke • 2017. május 14., vasárnap •
Matajsz Márk vezetőedző szerint nagyon jó meccset játszott az AVUS és ezzel megőrizte egész évben tartó hazai veretlenségét.
Igazságos döntetlent játszott az AVUS

Az AVUS – Békéscsaba meccsen történtekről ITT olvashattak helyszíni tudósítást, most a vezetőedző és két kulcsjátékos véleményét ismerhetik meg. 

Matajsz Márk vezetőedző: azt gondolom, hogy egy igazságos döntetlennel végződő meccset sikerült produkálnunk. Fej-fej mellett kezdődött a meccs, aztán elhúztak tőlünk, de mínusz kettőről is felálltunk, sőt a végén fordítani is tudtunk.

A végén ki kellett volna védekezni az utolsó támadásukat, de nem sikerült, a legjobbjuk betalált. Összességében agyon jó meccset játszottunk, megőriztük a veretlenségünket és szerintem nyertünk 1 pontot. 

Horváth Alex kapus: szerintem nem elbuktunk 2 pontot, hanem nyertünk 1-et. Vérbeli rangadót játszottunk, amely ez alkalommal döntetlennel ért véget. Nagyon fontos, hogy megőriztük a veretlenségünket, úgy búcsúzhattunk el a szombathelyi

Fedett uszodától és csodálatos közönségétől. Szombathelyen senki nem tudott nyerni, ezért különösen boldog vagyok. 

Hajmási András játékos: a 3 gólomnak nagyon örülök, de elégedetlen vagyok, mert 2 olyan helyzetem is akadt, amit szintén belőhettem volna. Szerintem a legvégén a blokkom mellett becsúszott a labda, sajnos nem tudtam beleérni a labdába.

Az aligátorok legközelebb, május 20-án, a BVSC-Zugló otthonában szerepelnek. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére