Haladás-Fradi előtt: Fehér és Iszlai kikerült a keretből

SzR • 2015. április 18., szombat •
Két komoly vereségen van túl a Haladás és a szegény embert még az ág is húzza - ezzel az eltiltásokra és a sérültekre utalt Szentes Lázár, amikor a Fradi elleni bajnoki előtti sajtótájékoztatón hosszan sorolta azoknak a játékosoknak a neveit, akikre nem számíthat. A csapat pedig Szentes Lázárra nem számíthat, hiszen a Videoton elleni meccsen történt kiállítás miatt ezúttal a mester is a közönség soraiban foglal majd helyet. Az FTC 2014. október 4. óta nem kapott ki az NB I-ben. Az egész élvonalat tekintve a fővárosi zöld-fehérek vannak a legjobb formában, hiszen ők gyűjtötték 2015-ben a legtöbb pontot, szám szerint tizenhatot. Közben hiába sok a hiányzó, fegyelmi okokból Fehér és Iszlai is kereten kívül került. Az OTP Bank Liga 24. fordulójának szombathelyi zöld-fehér rangadója 16 órakor kezdődik a Rohonci úton.
Haladás-Fradi előtt: Fehér és Iszlai kikerült a keretből

A múlt heti, Videoton elleni 0-7-es vereséget elemző Szentes szerint az első félidő még elfogadható volt, bár komoly gondok voltak a rögzített játékhelyzetekkel. Azonban Halmosi és Martinez korai elvesztésével a csapat már nem tudott taktikusan játszani, és nagyon sokszor eszetlenül, és nem a kárt mentve futballozott. A teljes felelősséget vállalom - tette hozzá a vezetőedző. A tett arányában eltúlzottnak érzi Szentes a saját eltiltását. A megkérdezett jogászok szerint a munkavállalói jogok súlyos csorbítása, hogy a meccs előtt és utána egy-egy órával nem mehet be az öltözőbe Szentes Lázár.
A heti edzésekről szólva a tréner elmondta, hogy kármentés folyt a tréningeken, a hazai mester a kudarc terhét, a súlyos vereség következményeit akarta levenni a vállakról.
A szombati meccs esélyeit latolgatva elmondta, hogy a sebzett vad ellen küzdeni mindig veszélyes, hiszen nem mindegy melyik arcát mutatja majd a Haladás, azt amelyik simán megverte a Debrecent vagy azt, amelyik hetet kapott a Videotontól.    
A várható szombathelyi összeállítás: Rózsa – Angyal, Fehér, Alcibiade, Jánvári – Nagy P., Iszlai, Gaál, Németh M., Halmosi - Radó
Csereként: Gyürü, Schimmer, Bühler, Jagodics, Czingráber, Rocchi és Devecseri jön számításba. A sérültek között Dudás, Rácz és Katona nevét jegyezhettük fel, eltiltás miatt  Martinez és Branescu hiányzik majd.

közösség

további frisss

lap tetejére