Gyurátz Réka a helyezéssel igen, a távolsággal viszont nem elégedett

Szita Róbert - Fotó: frisss.hu • 2017. június 29., csütörtök •
Az IAAF Hammer Throw Challenge sorozatba tartozó ostravai atlétikai verseny nők challenge sorozatában Gyurátz Réka 68,92 méterrel nyolcadikként zárt a rendkívül erős kalapácsvető mezőnyben.
Gyurátz Réka a helyezéssel igen, a távolsággal viszont nem elégedett

Egy héttel ezelőtt, a Németh Pál Emléknapon 71.27 méterrel a felnőtt világbajnokságon történő indulási jogot szerzett a Dobó Se 21 éves tehetsége. A viadalon lengyel győzelem született, a világcsúcstartó Anita Wlodarczyk 79,72 méterrel diadalmaskodott. 

Igazából a helyezéssel nincs semmi bajom. Az volt a célom hogy az első 8-ban végezzek. Az eredményen könnyen lehetett volna javítani, de volt pár technikai hibám ami, az izgulásból adódott. Szerintem az volt a legnagyobb probléma, hogy megilletődötten versenyeztem ennyi nagy dobó között, de ebből is tanultam, szóval legközelebb már tudom ezt kezelni – fogalmazott a keddi verseny után a honlapunknak nyilatkozó 21 éves szombathelyi atléta. 

Réka számára a legközelebbi bizonyítási lehetőség pedig hétfőn, Székesfehérváron a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon lesz.

közösség

további frisss

lap tetejére